Разноразно питање

1. Sve to može, samo da se malo isprogramira. Jbmliga, slabo se ja razumijem u kompjutore ali pričao mi je jedan što je gledao. :-)

2. Боље да купиш неку јефтину варијанту са подршком него бесплатну. Просто, ако ти настане неко срање, са бесплатном варијантом си осуђен да сам решаваш. Друго, тешко ћеш наћи бесплатну варијанту компатибилну са нашим законима. Вероватно има доста за друга тржишта.

3. Jel znaš neki naš da je dobar a jeftin? Ja imam na poslu ''Calculus'' on je prilično dobar al mi je relativno skup zato što ga iznajmljuješ i uvek plaćaš 15e mesecno...

4. Gde se vadi potvrda da nisi osuđivan? U sudu ili u mup-u?

5. Batuka jel se plaća to nešto il je džabson?

6. logicno je da je u sudu.s'obzirom da se to verovatno placa.moces i na trafici,samo dobro plati.drugar je nesto vadio zbog posla,vadio je u sudu...potvrdu.mada,mislim da mozes i u mup-u.zavisi koje mesto.sve u svemu,15 saltera,3 neka formulara,falice ti nesto.ne taj salter i slicno.

7. E dokurca Arlovski, imam ja ortaka radi fiskalne kase i te zajebavancije bio mi juče nisam vido tvoj post da ga pitam.

Al treba da dođe danas da mi donese neke laptopove da mu pogledam pa ću da ga pitam.

8. Ja sam vadio u Srbobranu, oni šalju taj zahtev u Vrbas, pa odatle za Novi Sad, onda ga tako vraćaju nazad. Čekao sam mesec i po dana, a nisam plaćao ništa, jer imaš neke varijante kada te oslobađaju plaćanja, ja sam konkretno tražio zbog regrutacije nešto. I bio je samo jedan šalter, popunio jedan papir i to je to, stiglo na kućnu adresu.

9. Meni treba za utorak sledeći, danas su me zvali za poso i vele oće da znaju dal sam grešan. Nem pojma sad ću da odem u sud na Novom Beogradu. Hvala.

10. za mesec ipo dana mos biti osudjen kilo puta.

11. Odeš u Sud, tamo dobiješ obrazac, poneseš samo ličnu kartu i sačekaš na šalteru par minuta. Ništa se ne plaća i uopšte ne boli.

12. mozda i neko trazi potvrdu da je osudjivan.ono,treba mu zbog posla.neki splav i to,obezbedjenje ili pridruzeni rad muriji i slicno.

13. Samo nemoj da ubijes salterusu pa onda ode sve u kurac

14. sunglasses@night
    Gde se vadi potvrda da nisi osuđivan? U sudu ili u mup-u?

Mojoj sveci trebalo pre 2,3 meseca. Znam da je narucila preko interneta, i da je podigla u najblizoj stanici policije (doduse i to se bira prilikom narucivanja).
    Nije platila nista,jer ako je za tu svrhu, dzabalesku je. Skokni na sajt mupa.

15. Da, ja sam vadio svoje pre 4 godine, ubr.

16. Za sve koje interesuje, prvo sam otišao u sud na Novom Bgu (Opšina mog prebivališta) tamo može da se izvadi samo ako je prethodno zakazano preko neta. A i gužva je bila bruka. Zatim sam otišao u PALAČU PRAVDE i tamo prvo se uplati u pošti 190 dindži, popuni se neki obrazac, i pravo na šalter 3. Sporo ide, al jbg standard. Hvala svima!

17. Sta je fora sa ovim sto stavljate na avatare kapu i pivo?

18. Je l' zna neko šta sam to pritisla, da kada god kliknem na neki znak interpunkcije ili zagradu, da mi pored otkuca neko slovo?

Evo kako ide:
    Q! P= I( O)
    Automatski mi izađe nešto ispred, what happen? We get signal?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.