Meni se na drugom kompu dešavalo nešto slično...kao da sam zamenio sva slova, odnosno npr umesto Stefan piše mi Tvevjr (lupam sad), ali kad izađem sa brownsvera i ponovo učitam šta sam hteo, vrati se normalno... Ali sam u međuvremenu oborio sistem i više se ne pojavljuje... A nisam ni sam znao kako da ga se rešim...
igleda da je asaura u pianju pola slova mi ne radi i ne radi mi dugme a briosanje i ibacuje mi čseo neka druga slova umeso prvog, a u pijku maerrinu, a j man hela neo da napiem, nia moraću sa mog lap opa da se kačim na inerne, najvie me nervira o ne mogu da obriem ako neo pogreim, a
ci
Otori g i povdi sv dgmiće i očsti!
aic
g ne mogu d konroliem ovo sanje konam da se neo prosulo pa se prekinuo konak po dugmićima, sa ovoaram da aman dodano sjebem, idem po rafciger pre nego , bolje da samo kažem ćaleu uvbiće me i ako i ako po y podrav .d aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadfhk ko sanem da pisem due od aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadf pe sekundi aaaaaaaaaaaaaaaaaaa rene da mi ibacuje aaaaaaaaaaaa a ne radi ni delee ni back j poyyadrv aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Зна ли неко како се зове игрица од пре десетак година у којој ћераш аутиће на даљински и имаш с времена на време да прођеш кроз неки тунел па напуниш батерије тај неки фазон?
ci
aic
g ne mogu d konroliem ovo sanje konam da se neo prosulo pa se prekinuo konak po dugmićima, sa ovoaram da aman dodano sjebem, idem po rafciger pre nego , bolje da samo kažem ćaleu uvbiće me i ako i ako po y podrav .d aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadfhk ko sanem da pisem due od aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadf pe sekundi aaaaaaaaaaaaaaaaaaa rene da mi ibacuje aaaaaaaaaaaa a ne radi ni delee ni back j poyyadrv aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Smorka ako još nekako čitaš ovo prati.
-skini sve dugmiće sa tastature
-odšrafi odozdo sve
-polako skini plastiku i naći ćeš unutra dve folije ko sendvič
-uzmi običnu vodu i alkohol i promešaj u pola obične čaše razmera 50-50
-uzmi gazu NIKAKO VATU
-umoči i nežno obriši folije sa svih strana tako što ćeš da ih razdvojiš
-osuši ih do jaja fenom za kosu sa neke udaljenosti da ih ne istopiš
-vrati sve kako si našla, zašrafi i vrati dugmiće
-odšrafi odozdo sve
-uzmi gazu NIKAKO VATU
Kad ste već kod matorih igara jel znate kako se zvala ova igra
Fazon gađaš sa strelama(sa nekim zelenim likom) prvo balone pa onda valjda kasnije i neka druga čuda zelena je pozadina bila
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Meni se na drugom kompu dešavalo nešto slično...kao da sam zamenio sva slova, odnosno npr umesto Stefan piše mi Tvevjr (lupam sad), ali kad izađem sa brownsvera i ponovo učitam šta sam hteo, vrati se normalno... Ali sam u međuvremenu oborio sistem i više se ne pojavljuje... A nisam ni sam znao kako da ga se rešim...
igleda da je asaura u pianju pola slova mi ne radi i ne radi mi dugme a briosanje i ibacuje mi čseo neka druga slova umeso prvog, a u pijku maerrinu, a j man hela neo da napiem, nia moraću sa mog lap opa da se kačim na inerne, najvie me nervira o ne mogu da obriem ako neo pogreim, a
Лоллолол, да те не знам, био бих убеђен да тролујеш.
ci
aic
Зна ли неко како се зове игрица од пре десетак година у којој ћераш аутиће на даљински и имаш с времена на време да прођеш кроз неки тунел па напуниш батерије тај неки фазон?
Možda ovo?
http://www.youtube.com/watch?v=EmhtlU8Xv00
Не, не, али слично је.
Ovu sam dosta igrao nekada.
http://www.youtube.com/watch?v=BONl_1dUVCo
http://www.youtube.com/watch?v=uUQM6Eir7PI
Није ни то јебему матер. Ако вам шта значи, кад пређеш шампионат добијеш јебено брз аутић у коме је као црв возач.
http://www.youtube.com/watch?v=PVt_RQlaq4I
Jblg, ne pada mi ništa na pamet. Postaviću link ako se setim u međuvremenu.
Kako mi se igra super mario carting ... je*eš mi sve menjao bi sony za stari nintendo samo zbog cartinga
http://www.youtube.com/watch?v=uUp-sYXiMx4
Ово, Раде нашо. Саћу се разбијем играјући.
Uh, Re-volt legendarna igrica.
који курац, јел и вама не ради фејс? ЈБТ КАКО ДАЉЕ СА ЖИВОТОМ?
aic
Smorka ako još nekako čitaš ovo prati.
-odšrafi odozdo sve
-uzmi gazu NIKAKO VATU
-odšrafi odozdo sve
-uzmi gazu NIKAKO VATU
KUPI NOVU TASTATURU!
Kad ste već kod matorih igara jel znate kako se zvala ova igra
Fazon gađaš sa strelama(sa nekim zelenim likom) prvo balone pa onda valjda kasnije i neka druga čuda zelena je pozadina bila