Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Људи, јел може мени неко овде да каже да ли постоји још она фора са јефтином струјом ноћу и у ком је то интервалу?
Ибрахимовићев матори је из Томбака, дијела града познатом још по називу Циганлук. Нема он везе са Бијељином, рођен човјек у Шведској.
Људи, јел може мени неко овде да каже да ли постоји још она фора са јефтином струјом ноћу и у ком је то интервалу?
Treba ti poseban sat za to ;)
+1
Voleo sam ga jedino u Ajaksu kad je bio. Dobro i u Interu, jer volem Inter.
Posle 12 bi trebalo, a moraš da vidiš sa distribucijom, ako ti ne valja sat, možda zaračunava stalno višu kvotu, da ti zamene strujomer, to ti je džabe, isprsili se.
Ima, ima kako nema... Pogledaš u svom strujomeru od kada do kada ti je, pošto mislim da može i da se promeni...
Koliko znam može da se stavi stalno srednja, ili viša od tad do tad, niža od tad do tad.
хвала људи, средићу то...
Može da se stavi i non-stop besplatna :)))
Iskren da budem, nemam pojma ko to i kad menja. Možda čak i ovi iz elektroprivrede...
al jedno znam sigurno, a to je da je majka ranije pre spavanja uključivala mašinu, a sad kaže da je ispratila i da nam je od 16h jeftinija struja...
Има они магнети што таксисти користе да каче рекламе на кров! Проверено убада струјомер у месту! Ја не купујем дрва 20 година па ти види!
Које имаш бројилло, дигитално или аналогно?
Jel ima neko sliku, piše tekst na foru "žene su pravo blago i volim da ih jebem jako" i u potpisu Čika Jova Zmaj???
Hm?
Pošto insistiraš na odgovoru, nemam. :)
Nisam u mogućnosti da ocenjujem s mobilnog. da l neko ima rešenje?
Nisam u mogućnosti da ocenjujem s mobilnog. da l neko ima rešenje?
Kupi kompjuter.
Pređi na komp.
Pokušao sam, ali komp neće da mi stane u džep.
Ozbiljno bre! Bag je neki već dva dana
kad uđem na početnu stranicu facebook-a, ono gde treba da se ulogujem, uvek mi stoji email adresa već ukucana i ukucan pasword...samo treba da stisnem enter i odma ulazi. Kako da to sklonim?