Разноразно питање

1. Људи, јел може мени неко овде да каже да ли постоји још она фора са јефтином струјом ноћу и у ком је то интервалу?

2. Ибрахимовићев матори је из Томбака, дијела града познатом још по називу Циганлук. Нема он везе са Бијељином, рођен човјек у Шведској.

3. RockyPadreJGD

Људи, јел може мени неко овде да каже да ли постоји још она фора са јефтином струјом ноћу и у ком је то интервалу?

Treba ti poseban sat za to ;)

4. govnar nosati

+1
    Voleo sam ga jedino u Ajaksu kad je bio. Dobro i u Interu, jer volem Inter.

Људи, јел може мени неко овде да каже да ли постоји још она фора са јефтином струјом ноћу и у ком је то интервалу?

Posle 12 bi trebalo, a moraš da vidiš sa distribucijom, ako ti ne valja sat, možda zaračunava stalno višu kvotu, da ti zamene strujomer, to ti je džabe, isprsili se.

5. Људи, јел може мени неко овде да каже да ли постоји још она фора са јефтином струјом ноћу и у ком је то интервалу?

Ima, ima kako nema... Pogledaš u svom strujomeru od kada do kada ti je, pošto mislim da može i da se promeni...

6. Ima, ima kako nema... Pogledaš u svom strujomeru od kada do kada ti je, pošto mislim da može i da se promeni...

Koliko znam može da se stavi stalno srednja, ili viša od tad do tad, niža od tad do tad.

7. хвала људи, средићу то...

8. Može da se stavi i non-stop besplatna :)))

9. Koliko znam može da se stavi stalno srednja, ili viša od tad do tad, niža od tad do tad.

Iskren da budem, nemam pojma ko to i kad menja. Možda čak i ovi iz elektroprivrede...
    al jedno znam sigurno, a to je da je majka ranije pre spavanja uključivala mašinu, a sad kaže da je ispratila i da nam je od 16h jeftinija struja...

10. Има они магнети што таксисти користе да каче рекламе на кров! Проверено убада струјомер у месту! Ја не купујем дрва 20 година па ти види!

11. Које имаш бројилло, дигитално или аналогно?

12. Jel ima neko sliku, piše tekst na foru "žene su pravo blago i volim da ih jebem jako" i u potpisu Čika Jova Zmaj???

13. Pošto insistiraš na odgovoru, nemam. :)

14. Nisam u mogućnosti da ocenjujem s mobilnog. da l neko ima rešenje?

15. Nisam u mogućnosti da ocenjujem s mobilnog. da l neko ima rešenje?

16. Pokušao sam, ali komp neće da mi stane u džep.
    Ozbiljno bre! Bag je neki već dva dana

17. kad uđem na početnu stranicu facebook-a, ono gde treba da se ulogujem, uvek mi stoji email adresa već ukucana i ukucan pasword...samo treba da stisnem enter i odma ulazi. Kako da to sklonim?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.