Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
moze slika lijeve plecke nakon tetoviranja gorepomenute izjave. mislim da ce mi to biti dovoljna satisfakcija :)
договорено, или боље речено
電子雞他媽哥池如珍珠般閃耀的夜晚
Koje modele Samsung telefona/tableta su dobili ovi na muzičkim reakcijama?
Zašto fatal eroru nisu skinuti posteri iz odabranih i pored svih tolikih "dokaza" da su plagijati?
On da mi nosi krunu, pu popišam se na nju! I poserem!
Кад бришете дупе, јел бришете на горе или на доле?
Zasto sam sinoc pod dejstvom rakije svrsijo u casu?
Prestao si da pušiš pa nisi imao paklicu pri ruci?
Da li je neko radio, ili radi, neke internet poslove? Ono fora zarada kesa od kuce? Ako jeste, koje poslove, i koja je kinta otprilike bila? I naravno, da li moze neko da preporuci neki takav posao?
Stevane reaguj!
е, стварно, стеване одреагуј. тебе ће бар послушати, тенк гад.
радјарде, елек и пауне, звао ја данас ону оператерку са умилним гласом, бојана се зове и има ту негде око 22-25 година. добра пичка! но, испробали ми све могуће, не иде, јебавај се овако, онако, и ништа. ја већ поч'о да се смарам, одустајем, ал' кад га она до'вати! ијуууууууууу. и на крају ми променила ИП и ДНС у мрежним подешавањима и то је. био сам у праву да не ваља! е, мало је фалило да јебем :(
Wut?
ма ништа чаче, изложио јуче ја неки проблем овде, они ми притрчали у помоћ, па реко' да им кажем да је решено :)
имам неколко питања:
1. како на овом новом јутјубу кад уђем у нечији налог како да видим из које државе је? раније је могло одма са десне стране пише одакле је.
2. шта значи када ме додају за контакте? немам ни један једини свој видео а често ме свакакви додају ,,као контакт"
3. јел има неки сајт специјализован за књиге у пдф формату?
то вероватно аддују да би ти слали њихове клипове :)
hahahaha, ja upravo na fejsu reklamiram jednu fantastičnu grupu
https://www.facebook.com/groups/e.knjige/
imaš objašnjeno u prvom postu kako da nađeš šta
uglavnom, imaju sve živo
:)
prokletstvo posljednjeg posta.
Posto su me svi iskulirali, pokusaj number dva...
Bvdlga mislim da mylyca nekom liku reklamira sajt na fejsu i te fazone, probaj nju da pitaš.
Davide, za prva dva nisam upoznat, a za treće, pogledaj recimo ovaj.
http://sharebookfree.com/