Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
хвала треба ми нека домаћа књига ал тога нема изгледа нигде. преглед римске књижевности.
не, мулуца је водила неку фејсбук страну неким компанијама ил' слично за неке паре.
а за те фазоне са кликтањем по рекламама и то се никад нисам интересовао, ал' ми рече неки друг да је радио с неким словенцем то, ал' је била нека шира прича, са отварањем 2-3 рачуна, јебаде, па се и не сећам ничег. ал' питаћу опет кад га видим.
učlani se u grupu i pitaj, nema šanse da baš niko nema tu knjigu. D:
Probaj da nađeš na Scribd-u Davide. Tu ponekad nabasam na nešto za faks.
у овој групи изгледа ладно нема.
On da mi nosi krunu, pu popišam se na nju! I poserem!
Znate li vi šta je Slobodan Milošević rekao Ivanu Stamboliću na poslednjem sastanku?
Dogodine u Guci?
alea (I)acta est?
Ne zapitkuj me mnogo o nekim stvarima koje ne razumeš...
Pa da, digao je gledanost Vukajlije pa nek nam on bude ikona, da mu se zahvalimo jer je Kajzenu proslavio Vukajliju svojim "radom", taj rad.
EDIT: Bruce da si posterdžija, iritiralo bi i tebe, to ti garantujem...
Stvarno treba skinuti krunu za postere i reakcije, ostaviti samo za definicije. I vratite pretragu i groblje.
Makaronac, druže, ko ga jebe tamo. ponio ga momenat, siguran sam da se sada kaje. ljucki je praštati i puštati da stvari idu svojim tokom.
Makaronac - PVT
ne slažem se.
Jbga pani, vi ste se odvojili referendumom, ko vam je kriv sad.
sve ok, svi imamo pravo da iznesemo mišljenje.
Nego, niko da iznese neko meze ovde.
Misliš ono kad neko dođe i kaže nekom drugom da mu izede reproduktivne organe?
ti si domaćin, izgleda, mi smo se odvojili referendumom.