pa, na taj obrazac u opštini valjda treba da ti prepišu sve podatke s kućne liste i to za prihode i on se ovjeri (u opštini) i to ti je, pored onog sa faksa i svjedočanstava, jedini papir koji treba da predaš na konkurs
Аха, значи тај горе окачен образац ми ипак треба? Значи њега иштампам и носим у општину с Кућном листом и Уверењем из Социјалног?
Морам овако блентаво да резимирам, заиста ме јебе сва документација.
jesi ti kupio konkurs?
trebalo bi da u svim opštinama on postoji, a ako ne, onda ga sam štampaš ili odeš do studentske službe (tamo u bajiću) i pokupiš.
onda uzmeš sva ta dokumenta što si skupio, odeš u opštinu, teta ti na taj papir sve prepiše i ovjeri ga i to je to.
drugi papir ti je onaj što se na faksu popunjava, to sigurno imaš.
samo ta 2 se predaju kad krene konkurs.
e, ti za svaki slučaj ponesi sve te papire kad budeš iš'o, da ne bude da sam ja nešto pogriješila, al' dosad je bilo ovako kako napisah gore. :)
Нисам, тај Конкурс ћу узети у Бајићу, и треба ми Потврда са факса да сам први пут уписао годину.
Пише да треба и пар тих папира о имовинском стању, ал' ако добро схватам, треба ми кила папира на основу којих ће ми саставити један потребан документ.
pa, na taj obrazac u opštini valjda treba da ti prepišu sve podatke s kućne liste i to za prihode i on se ovjeri (u opštini) i to ti je, pored onog sa faksa i svjedočanstava, jedini papir koji treba da predaš na konkurs
Аха, значи тај горе окачен образац ми ипак треба? Значи њега иштампам и носим у општину с Кућном листом и Уверењем из Социјалног?
Морам овако блентаво да резимирам, заиста ме јебе сва документација.
Treba ti štela i ne boj se ništa, a ovo ko jebe
Како се зову она удубљења на пепељари ђе мећеш цигар да одмори?
Само озбиљни одговори. Цимање стоп. Педери стоп. Модератори стоп.
jesi ti kupio konkurs?
trebalo bi da u svim opštinama on postoji, a ako ne, onda ga sam štampaš ili odeš do studentske službe (tamo u bajiću) i pokupiš.
onda uzmeš sva ta dokumenta što si skupio, odeš u opštinu, teta ti na taj papir sve prepiše i ovjeri ga i to je to.
drugi papir ti je onaj što se na faksu popunjava, to sigurno imaš.
samo ta 2 se predaju kad krene konkurs.
e, ti za svaki slučaj ponesi sve te papire kad budeš iš'o, da ne bude da sam ja nešto pogriješila, al' dosad je bilo ovako kako napisah gore. :)
Koji antivirus da instaliram? Imala sam Comodo, ali više ga nemam...
Ako i bude neozbiljnih odgovora, neću primetiti.
Аваст или Авг
Како се зову она удубљења на пепељари ђе мећеш цигар да одмори?
kolevke
Нисам, тај Конкурс ћу узети у Бајићу, и треба ми Потврда са факса да сам први пут уписао годину.
Пише да треба и пар тих папира о имовинском стању, ал' ако добро схватам, треба ми кила папира на основу којих ће ми саставити један потребан документ.
pa da, taj jedan potrebni dokument ti je ovo: http://www.scns.rs/dokumenti/Obrazacprihodi.pdf
a drugi papir ti je za faks, dobićeš ga u konkursu, to odneseš tamo, teta na šalteru popuni i ovjeri i to je to.
i, ta potvrda, jelte.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15352_164040833785392_1932674335_n.jpg
шта значи овај лого?
5 piva za ekipu iz pilane.
ФОР АРАБИА
да фор арабиа ал која страна која фракција
Е јеби га, много питаш... :) Ко ће га знати кад се тамо не зна ко пије ко плаћа.
Možete li da preporučite neki dobar film o Romelu?
Kak da rasklopim ugaonu garnituru ?
Секиром!
motorkom je brze
Možete li da preporučite neki dobar film o Romelu?