Разноразно питање

1. видро ако се ти пребацујеш у вип, онда ћу и ја... ипак на тебе највише креде трошим

2. ne znam kako da uključim kameru na lap topu hehehe....ima u njemu kamera al ne radi..nisam je nikad ni koristio hehe

3. Треба ти само програм за то. Види на гуглу који је најбољи, пошто не знам ни који имају хД

4. пезосе јел си ти то планирао да радиш као кем модел? а јеси, јеси, швалерчино!

5. ma imaju one glupače što pokazuju pičku na kameri pa možeš da drkaš na to, al neke mi traže da i ja uključim isto kameru...a nemam pojma kako. A na onom PC običnom imam kameru što radi al tu ne mogu da drkam jer sam blizu dnevne sobe

6. a ja budala kupio kameru da se vidim sa prijateljima koji su daleko...

7. Što će reći da nije dosta što ne jebem nego više ne smem ni da drkam?

8. Eeee, bruce, zadnje vreme došlo...

9. gotovo... vreme da nekom predam mačorčića u ruke i da se ispišem sa terena...

10. Petar Pan Pezo$
    ne znam kako da uključim kameru na lap topu hehehe....ima u njemu kamera al ne radi..nisam je nikad ni koristio hehe

skini program koji se zove ManyCam

šomi, ima ona opcija "omiljeni broj" s kojim pričaš besplatno, zar me nisi tu ubacio? :D

11. U stvari ta opcija je TRI omiljena broja... Ako je za vajdu-dosta.

12. Брате, данас се жалио да ми низак притисак. Ручао, јео што сланије. Отишао код друга и пикали сони уз преслани чипс и два дволитарца пива. И измерим притисак 110 са 69, кој ми курацјеботе.

13. Па то ти је мало испод нормале, шта је проблем?

14. Реагујеш на промену времена вероватно, ја фејловао тако два пута да дам крв јер ми био пренизак притисак.

15. Meni je to normalan.

16. Одеш фино код кардиолога на преглед и не лупаш главу више шта ти је са притиском.

17. Па јесте се поклопило са променом времена, и ја сам тако повезао. Али сам очекивао да кад се наждерем и напијем алкохола да то буде нормала..оно опет низак јебему матер.

18. А мораћу. Ајде да не смарам више. Хвала на саветима људи. Живи били велики вам порасли :)

19. Ček, a ko ti je merio pritisak? Ja iskreno ne verujem u one automatizovane jer ako uzmeš tri puta zaredom da izmeriš, svaki put ćeš imati drugačiji rezultat...
    Sledeće pitanje, da nisi dehidrirao? Da nisi uzimao neke dijuretike?
    I ono što treba znati da alkohol (posebno žestina) ima taj dijuretički efekat, al kontam da nije prošlo dovoljno vremena da počne da deluje, a i ipak je to pivo(slabo)...
    Pij ovih dana malo više tečnosti i biće sve ok...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.