Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mislim da je Tanasije Uzunović u pitanju.
Koja država jedina nije uvela sankcije Srbiji tokom rata? Mislim da je bila neka Afrička država.
Можда Гадафи, покојмудуши...
Ma jok, znam da je neka banana država bila, ne mogu nigde da nađem tekst o tome. pu....
libija. gadafi nam slao naftu.
edit: kasnim
Još je neka bila jebem li ga.
Eritreja, Andora.
Kako se kuca @ u ''serbian latin'' modu?
Alt+V
ALT GR (desno od spejsa) + V
@
hvala dokurčilo mi da stalno menjam jezik, a nema šanse da ga ubodem slučajno :)))
ja stalno menjam jezik da linkujem, gde se na "sebian latin" nalaze | [] ?
i sada sam menjao jezik da stavim, smara me do jaja.
Ја мислим да немаш на српској тастатури угласте заграде.
eto. a hoćemo napredak.
imaš, otvorena uglata na ALT+f, ravna linija ALT+w, zatvorena uglata ALT+g (desni alt, desni alt)
Напредак имаш само у Крушевцу, ово остало слабо...
[] OPAAAAA TO BRUS HAKERU!! ako ne zaboravim, do jaja!
iz kruševca poštujem samo rubin.
Види стварно, има чак и нацртано.
gde je nacrtano? ako misliš na tastaturu na mojoj nema ništa ali matora je bar 10 godina pa se ograđujem...
To sto je nacrtano u donjem desnom uglu tastera se pise "Alt Gr" + to slovo :D