Разноразно питање

1. Kako da smanjim velicinu gifa?

2. probaj "save as..."

3. Oce na doceku Seselja pustiti -igra rokenrol cela Jugoslavija?

4. Zašto vukajlijaši kada žele da stave do znanja autoru da su mu plusirali defku u komentarima uglavnom pišu + ili +++, a ne npr. ++ ili ++++? Da li to ima veze sa nekim sujeverjem, kao ne valja paran broj, ili tako nešto? :)

5. To ti je kao kod ruža, ne valja parno. Jedan je dovoljan, tri su srpski. Što dalje implicira da su dva hrvatski, a četiri je već puno. Mislim da nema veze sa parnim ili ne.

6. Vidi, paran broj ruža nosiš na sahrane i ostalene nemile događaje, ženi koja te prevarila a neparan na svadbe rođendane i ostalo. Izvuci pouku.

7. Vidi, paran broj ruža nosiš na sahrane i ostalene nemile događaje, ženi koja te prevarila a neparan na svadbe rođendane i ostalo. Izvuci pouku.

Znam ja to, zato i pitam. Nisam znao da vukajlijaši veruju u takve stvari. :)
    Mada, moram priznati, ima tu nečega, stavim dva plusa, pa ajd' stavim i treći, ovako ružno nekako.

8. Pa Srbi smo majku mu :)

9. Ti si ustaša! Pitao sam Čika Bolju...

10. ZAŠTO ME MRZIŠ ŠTO VOLIM ŠEŠELJA?

11. јел се ја то трипујем или је у последње време све више тема затворених после мог поста? јел ја то модеришем а да ни не знам, шта?

12. sto je ime Esma posebno?

Je li tacno da zivot pocinje u tridesetoj?

13. moj je počeo u 32.

14. 8250

Узмеш број (13750), поделиш са 100 (%) и резултат помножиш са бројем процента (60%)

Il na teži način.

13750 * 0,6

15. Kako se zove ovaj glumac? Ako je uopste glumac.
    Mislim na ovog sto prica "Kude si be Miso" i "Cekaj da javu za Misu"
    http://www.youtube.com/watch?v=KN7MnzBnPOc
    http://www.youtube.com/watch?v=8jXsT9un_u0

16. ej, mnogo sam se napijo..rostiljamo kod druga na vikendicim rostisljali..sad dolaye neke trebe a ja yavrsijo flajku votke i energetske napitke ahahahaha lololo aj ydravi cao..moysdqa iybacim neku defku posle

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.