U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
знам кога ћу да питам!
Sad sam probudio ćaleta... nakon što mi se pošteno najebao svega, rekao mi je da je to Bora, samo ne mož' da se seti koji je film...
Jesam rekla da je Bora?
e, a ko da je dućasov ćale referentan tako probuđen :)
Na takva pitanja uvek imaš odgovor kad te neko prepadne, pa ne znaš šta te snašlo.
nek da detalje, pa da prihvatimo...ovako jok.
probudi ga ponovo.
K'o iz topa mi je odgovorio... "Ma, Bora Todorović. A uđeš li mi još jednom u sobu u pola noći da me pitaš tako neku budalaštinu... neka, neka... vratićeš se ti iz treće, pa ću u sedam sati da te pitam ko je rekao "Kume, nemoj da si kurva, kume". M'rš napolje"...
Reci da je hitno!
pa i to je rekao Diklić :)
Ovako, mene vuče na Boru iz Profesionalca, ali me vuče i na Danila Batu Stojkovića. To su... strašne stvari (povišenim tonalitetom).
ova vukajlija mi samo zlo donosi, noćas nema da spavam
benisijo, što mi ubaci crva za batu...sad sam sluđena skroz...
DUTJAS ZOVI ĆALETA!
Dajte temu!
Mojoj drugarici je to uzrečica! Velika je verovatnoća da zna zašto to stalno govori! :)
Ko nije nikog noćas probudio zbog ovoga, ispada iz igre.
Sad ću da sačekam da ga malo sanak uhvati... a, onda bum... budim ga baterijskom u oči... ima da peva samo tako!
Zašto ste sada pomenuli Batu, zaštoooo?!?
ubiste me u pojam, počela je da me boli glava...da nije stvarno bata? ali koji film...
evo gledam presek svih njegovih filmova na tubeu
da nije Balkan Ekspres?
hahahah, ja gledam Balkanskog špijuna!