Jedite govna. Ja sad i ja lupam glavu, lici mi na batu. A nas nekoliko to stalno koristi kao internu foru jer je jedan nastavnik nas stalno to govorio i to za svakakve gluposti ali je bio ozbiljan.
žikina dinastija, naš najsmešniji film?? pa kad prijatelj milan kaže ''živorade to su strašne stvari''??? hahah...ili još jedan biser naše kinematografije, tesna koža???? nešto od ta dva sigurno
Jedite govna. Ja sad i ja lupam glavu, lici mi na batu. A nas nekoliko to stalno koristi kao internu foru jer je jedan nastavnik nas stalno to govorio i to za svakakve gluposti ali je bio ozbiljan.
ajde bre nađite već jednom...
Meni se ipak čini da je tako nešto rekao Pinki u filmu "Rane"
"Strašne su to stvari rođaci"
Ako sam vas sad sjebo, ja se izvinjavam.
Mene sramota da kažem da me je to prvo asociralo na Rašu Pronalazača iz "Fazoni i fore".
ovo je tačno što Rade reče...
idi u kurac, radijacijo, sad i o tome razmišljam...
pa, ništa... sad svaki dan po jedan film 'de glume Bata i Bora i naći ćemo...
da su samo bata i bora...
Ja sam ubeđen da to ne mogu biti "Rane".
Nešto me vuče da pogledam "Profesionalca" još jednom. Čak mi je i Josif Tatić bio neko vreme osumnjičeni.
Mada ipak kontam da je starije od toga.
žikina dinastija, naš najsmešniji film?? pa kad prijatelj milan kaže ''živorade to su strašne stvari''??? hahah...ili još jedan biser naše kinematografije, tesna koža???? nešto od ta dva sigurno
Da nije možda iz Varljivog leta. Podseća na nešto što bi izgovorio Bata Stojković.
Upravo odgledao... nema tu :)
Tja, nije to neka toliko specifična fraza, sigurno je ima kojekude.
Specifična je kada se naglasi kako treba.
EDIT: Akcentuje* :)
meni sve vreme odzvanja Pa, to su... to su strašne stvari... izgleda da će ovo biti noć za prelistavanje filmova i citata...
ozbiljno, sad sam 100% siguran da je josif pančić tatić...dal u hadersvildu ili tu negde...
onako pijam govori ''to su strašne stvari''...100% tatić
ja tu ladno mogu da zamislim celu postavu maratonaca da izgovara... sem Čika Jove Zmaja, on svira trubicu...
a da nije tasko načić ipak, jebiga? ipak mislim da je tasko
Taško nama sad.