Разноразно питање

1. Neki miran, lep, ne toliko skup restoran u Beogradu sa srpskom kuhunjom. Pomoć pls

2. Зашто жене измишљају да је менструација нешто непријатно кад је из реклама за улошке јасно да им је тада само до скакања и играња?

3. Ајаксе, етно ресторан "Акустик"

https://www.facebook.com/konoba.akustik?fref=ts

4. Pezose

u adress baru kucaj

chrome://plugins/

Izbaciće ti plagine.

Onda ti klikneš skroz desno onaj plusić da ti otvori DETAILS

I naići ćeš na prvi Adobr Flash Player i ispod piše jedan

C:\Users\MS\AppData\Local\Google\Chrome\Application\29.0.1547.76\
    PepperFlas\pepflashplayer.dll

E njega stisneš DISABLE

Restartuješ komp i to je to.

5. Treba mi neki slusatelj domacice... Naime, cuo sam ovu pjesmu tokom boravka u GrCci, i znao sam da ce da je prerade nasi seljani, i jucer cujem da je neki bajo odradio. E sad, nit znam ko je, nit znam reci, posto sam cuo dok sam bio u klonji, nisam bas mogao da se skoncentrisem na lyrics, ali poenta je da je melodija identicna, samo su reci druge.. pa ako neko zna, neka zbori, ili cuti do kraja zivota!
    http://www.youtube.com/watch?v=W-dV8fohlPQ

6. Koliko prostorija/sala ima KPGT i koliko tu otprilike prostora ima?Interesuje me jer se za Wonderland najavljuje dva stejdza plus milion gluposti i zanimljivosti,a ja sam stekao utisak da je to mesto relativno malo.Gde planiraju da smeste sve to?

7. Kao klinka sam pročitala neku knjigu kojoj pokušavam da se sjetim naslova ali mi ne ide. Sjećam se imena dva lika - Solomon i Bianca i da se pominje Omer paša Latas. U knjizi je riječ o jevrejskim izbjeglicama i čini mi se da je dio radnje smješten u Španiji.
    Znam da su podaci krajnje uopšteni, ali ako neko zna koja je knjiga u pitanju, bila bih zahvalna na informaciji.

8. Грци јебу с музиком. Друг ми дао неки диск да слушам, прве три песме су грчке, не знам како се зову али само њих вртим.

Хоћу да нарежем диск само са грчком музиком али не знам где да нађем песме нити које су добре. Ако неко зна нек баци линк, био бих захвалан.

9. Па шта да радим, да куцам греек мусиц и преслушам све песме које постоје?

10. Грци јебу с музиком. Друг ми дао неки диск да слушам, прве три песме су грчке, не знам како се зову али само њих вртим.

Хоћу да нарежем диск само са грчком музиком али не знам где да нађем песме нити које су добре. Ако неко зна нек баци линк, био бих захвалан.

http://www.youtube.com/watch?v=HuZgn6Rw1PY

11. Види га Пани шта слуша, дрогош.

12. oni su pisali muziku za film PI, Dripi. poslušaj, neš se zajebat.

13. Ајд послушаћу те:)

14. Kucaj na YT-u Sakis Rouvas pa kreni od njegovih pesama. Sa strane bi trebalo da ti izbacuje "povezane"... pa probaj tako...

15. Era i Enigma su Grci,a oni ne da jebu,nego jebu havaricno...

16. Znači, samo gledaj da u nazivu pesme stoje dve iste reči, to ti je grčka pesma u 99% slučajeva.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.