Разноразно питање

1. Хвала људи.

2. Kompjuter mi kaže da mi je memorijska od telefona "write protected" i sad ne mogu da obrišem niti dodam ništa na nju. neće ni da je formatuje. inače, memorijska je 16 gigabajta al je skoro puna, slobodno je samo 150 megabajta. šta da joj radim?

3. Pa jel' ima onaj kurčić sa strane što se može dizati i spuštati u LOCK?

4. Ne, a i da ima mislim da ne bi bilo to.

5. Bilo bi to, tako stitis karticu.

6. Da ne zna ko rešenje vica, pitanje glasi: Kako se zove obdanište u kojem su vaspitačice sadisti?

7. смртић! као тртић-вртић, хе хе хе. 'де знам.

8. Zanimaju me neke stvari...

Može li me neko uputiti u aferu Thilmo: Menadžment i predrasude, pošto nisam upućen. Samo znam da se kobaje pominju i da je veoma vatreno.

Takođe, želeo bih više znati o aferi U majčinom zagrljaju. Nemojte zameriti, propustio sam deo gradiva.

9. Ко те јебе кад изиграваш увређену снајку и самобанујеш се.

10. Nisam bio uvređen, već je to bilo umetničko zasićenje u koje svi kad-tad upadnemo.

11. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako dobar gif! Bata ispituje javno mnjenje po pitanju IV dela Bućkuriša. Haha, možda nije kraj na trilogiji?

12. чек бре, јел то мали кер обрисан?

13. sve dok placam modovima da ga ostave u zivotu i ljudima da mi pisu da sam car...

14. Radiš u rudniku koji ima dva okna u obliku slova Y. Duži dio okna vodi prema površini. Dva kraka slova Y su okna iz kojih se kopa ugalj. Ugalj se iz okna izvlači kolicima koja vuče lanac. Lanac pukne i kolica pojure niz glavno okno. Skretnica je namještena tako da kolica jure prema desnom kraku okna, đe će ubit petoro rudara. Ipak, moguće je preusmjerit kolica prema lijevom kraku okna, đe će ubit samo jednog rudara. Ti si skretničar, preusmjeravaš kolica, na koga ćeš ih usmjerit?

15. ka pravom,ni levo ni desno...ako moze levo,moze i pravo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.