Разноразно питање

1. Valjda moraš biti stalno uz komp, kaizen programirao da prati člana preko kamere za skajp. Pod banom ne možeš ni drkati ko čojek.

2. Кад те банују, аутоматски те излогују.

3. ја кад дркам искључујем камеру!

4. mene jednom banovali, ja tek provalio posle 5 dana kad mi nestala struja i ugasio se komp

5. e ae ako neko zna ovaj klip nek stavi ovde:
    nisam gledo taj klip jos od 2009,al sam ga trazio,jer je tezak kanal,da kanalnije skoro p[a ne moze lolol...jedan od mojih omiljenih videa

lik prvi ubedljivo u trci autima i stigne na milimetar jebeni do linije i tu mu se pokvare kola...stanu,nece se pomere...i onda ga svi prestignu lolo...

6. Кад те банују, аутоматски те излогују.

Ako si neposredno prije bana bio na četu, pa si zatvorio prozor, posle bana možeš da ideš 'Reopen closed tab' i da gledaš šta se piše u toj sobi. Međutim, ne možeš da pišeš, tj ako napišeš, i tu će te izlogovat.

7. Ма улоговао сам се и излоговао сасвим нормално. Не идем на чет, јер тамо свако пише шта тигне, не могу никог да похватам. Кад те банују, на мејл ти стигне обавештење, чак иако је у питању опомена (бан на 0 дана). Ствар је у томе да сам променио оквир из зеленог у плаво, мењао сам и корисничко име док је јо постојао ктитор налог. Кад је то укинуто, остала ми је боја. Синоћ ми се аутоматски поново учитала страница на којој сам био и променила се боја. Нема везе, питам чисто онако, да ли то важи за све, а и више волим плаву боју него зелену.

8. Štrumfovima istekao reklamni period, a nisu hteli da plate produženje :)

9. Е, јбг... Велики Штрумфе, Пироћанцу један! :)))))))

10. јел има неко линк за ону слику као неки новински чланак у коме пише да је неки лик са Новог Београда ''са 50 метака јебао мамаре'' неким ликовима који су пуштали карлеушу?

11. Има ли неки аутор на Вукајлији да је Ром?

12. Има ли неки аутор на Вукајлији да је Ром?

zanimljivo...stvarno, jel ima?
    ja znam da je RD ciganština, za rome ne znam...

13. јел има неко линк за ону слику као неки новински чланак у коме пише да је неки лик са Новог Београда ''са 50 метака јебао мамаре'' неким ликовима који су пуштали карлеушу?

14. Има неко линк оне песме што се вртела на Пинку пре сваке утакмице италијанске лиге у фудбалу ? Било је давно, речи рефрена су отприлике ове: кокекоке лико коке коке ли коке ко, линее линее линее ар...е сад има део ког не могу да се сетим. Куцао сам овај текст на гуглу али ми ништа не избацује :( молим за помоћ, јако сам волео ту песму.

15. skopja skopja mi skop :)

16. То Србине мађијооооо, фала тебрекс попушићу ти за ово упола цене.

17. AHAHAHAH KAKAV JEBENI TRZAJ GLAVOM, LEPI BI SE POSTIDIO!

18. ЗБОГ ЧЕГА МИ ЈЕ ОБРИСАН ПОСТЕР СА ТРИСТА ПОЕНА У ПЛУСУ?!"1"!#†#"!
    ЈЕЛ ВАМ ПРЕТИО САША ПОПОВИЋ ДА ЋЕ ДА ВАМ ЈЕБЕ МАЈКУ ЗАЈЕДНО СА ФАМИЛИЈОМ АНЕ СЕВИЋ?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.