Разноразно питање

1. Jel tvoj bio sa Sašom i četnikom?

2. јок, брале, ана севић са вратом у крагни

3. ahahahah a sjećam se, ono pušila kurac i slomila vrat
    hhahaah dobar je bio, koji kurac ga obrisaše

4. Рајдард, дај окачи слику овде и тај текст што је био, да видимо и ми који смо пропустили :)

5. verovatno mnogi nisu skontali...
    inace,odlicna definicija,jedna od boljih.

6. 2:4 скор јебига

7. HAHAHAHAHAH VRATITE OVO ŽIVOTA VAM

8. Radi li neko na popisu stanovništva u BiH i ima li šanse da će štogod zaraditi?

9. e radi moja rodjaka i 600 km al se prijavila u federaciji pa zbog nacionalnosti i kuraca su je primili

10. koja glupost da se samo na osnovu odnosa - + brišu defke...prvo što većina lupi - bez čitanja, tako da tih 2-4 ne znači ništa...a do jaja stvar

11. To je plafon, ako se ne popisuju zgrade, ti će ljudi izaći na hiljadarku, najebali su oni po selima, oni nece cvonjka uzeti

12. Čuo sam da je popis otežan jer se na tender za nabavku uspavljujućih strelica još nije našao ponuđač sad dovoljnim brojem strelica.

13. Čuo sam da je popis otežan jer se na tender za nabavku uspavljujućih strelica još nije našao ponuđač sad dovoljnim brojem strelica.

Popis se radi u BIH, ne u u Srbiji

14. nisi izgleda pročitao onu stavku "uspavljujuće strelice" pa si pobrkao Srbiju i bosnu

15. jedu govna ti sa popisom, od 9:00 do 21:00 15 dana da im popisujem i onda izvještaj posle za svaki dan, napuše mi se oni kurca, odustao sam
    a isplata novca tek u maju 2014. godine kurac im u usta

16. koja firma je pobegla iz zemlje i pokupila sve zlato i pare??
    jel ima nešto slično da se desilo sad nedavno?

72 dve radnje

17. jedu govna ti sa popisom, od 9:00 do 21:00 15 dana da im popisujem i onda izvještaj posle za svaki dan, napuše mi se oni kurca, odustao sam

I ja sam mislio odustati, ali sam uletio gdje se plaća, tako da mi je dobro.

nisi izgleda pročitao onu stavku "uspavljujuće strelice" pa si pobrkao Srbiju i bosnu

Porčitao sam, ali u Srbiji očigledno fali i strelica za logičko povezivanje pored ovih uspavljujućih, mora da je Tomica zajebo dok je bio ministar zdravlja

18. au koji neobjašnjiv trip sam dobio pre par minuta, jel ima nešto da se desilo veliko u zemlji, da je neko nešto veliko pokrao il tako nešto??? neobjašnjiv poziv sam dobio malo pre

19. ja sad išo da kenjam. Moguće je da je TO TO

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.