Prijava

al me lik istripovo, ništa mi nije jasno sad
A DA NIJE KURČINA??

Hajde neki 'letričar da mi se javi ako može: veš mašina gorenje, kad prebaci na centrifugu izbaci mi glavnu sklopku - šta je verovatan kvar? Imam informaciju da može biti ili motor ili kondenzator, ali nemam ništa od instrumenata sem ključa 13 i šrafcigera pa ako može konkretno - ako je kondenzator onda mogu da menjam, ako je motor jeb'o sam joj mater. Hvala.

Zna Nesh, ozbiljno.

Ima li neki veterinar vođe?

koja firma je pobegla iz zemlje i pokupila sve zlato i pare??
jel ima nešto slično da se desilo sad nedavno?

72 dve radnje

Ovdje kod nas bejaše prije par dana frka sa nekim otkupljivačnicama zlata čije je sjedište u Hrvatskoj. Preko noći poslovođe, gazde il šta već, pokupili sve pare iz svih poslovnica i nestali.

Makaronac
jedu govna ti sa popisom, od 9:00 do 21:00 15 dana da im popisujem i onda izvještaj posle za svaki dan, napuše mi se oni kurca, odustao sam
a isplata novca tek u maju 2014. godine kurac im u usta

Tek u maju??? Sad mi drago što se ne prijavih. Čula sam da ih je dosta odustalo (prvenstveno žena) jer se mislilo da će se popisivati u parovima. Ovako im frka svakome ulaziti u kuću.

Tek u maju??? Sad mi drago što se ne prijavih. Čula sam da ih je dosta odustalo (prvenstveno žena) jer se mislilo da će se popisivati u parovima. Ovako im frka svakome ulaziti u kuću.

Ja sam čuo u martu, ma kad dođu dobro došlke, ionako sjedim kod kuće sad, ne fali mi ništa da radim, a bice mi dobro plaćeno.

e, je l' smijem da pijem alkohol ako pijem defrinol? (defrinol: brufen i pseudoefedrin)

Da. Bolje deluje. Oboje.

Ma ne smeš, može da izazove krvarenje u želucu. Valjda vidiš da se šalim ludačo :)

Evo sta pise na uputstvu Defrinola...
Ne preporučuje se primena leka sa alkoholom zbog povećanog rizika od krvarenja iz gastrointestinalnog trakta.

:( "ne preporučuje" znači da nije zabranjeno!
:D

Nije zabranjeno ni skočiti sa solitera naglavačke.

Idi pleši Coa pusti devojku da uživa u životu.
Vidro kako ne smeš, ja sam doktor popij dva defrinola i litar tekile i svijet je tvoj

jbg, stručnom licu moram vjerovati.
hvala, ajakse, pomogao si mi, samo, imam još jednu nedoumicu, nisam tekiloljub, da li bi pivo takođe bilo bezopasno?

само ако је у друштву мене, хехе ;)

jel mogu ovde to da pitam?
koja je razlika između xbox 360 i PS3, i šta je bolje?

e,kako su huni sjebali rimljane to mi nekako ne ide
ko da sad cigani iz ciganmale zaratuju sa celim balkanom i odvale sve ili da recimo jermenija unisti amere