Hajde neki 'letričar da mi se javi ako može: veš mašina gorenje, kad prebaci na centrifugu izbaci mi glavnu sklopku - šta je verovatan kvar? Imam informaciju da može biti ili motor ili kondenzator, ali nemam ništa od instrumenata sem ključa 13 i šrafcigera pa ako može konkretno - ako je kondenzator onda mogu da menjam, ako je motor jeb'o sam joj mater. Hvala.
koja firma je pobegla iz zemlje i pokupila sve zlato i pare??
jel ima nešto slično da se desilo sad nedavno?
72 dve radnje
Ovdje kod nas bejaše prije par dana frka sa nekim otkupljivačnicama zlata čije je sjedište u Hrvatskoj. Preko noći poslovođe, gazde il šta već, pokupili sve pare iz svih poslovnica i nestali.
Makaronac
jedu govna ti sa popisom, od 9:00 do 21:00 15 dana da im popisujem i onda izvještaj posle za svaki dan, napuše mi se oni kurca, odustao sam
a isplata novca tek u maju 2014. godine kurac im u usta
Tek u maju??? Sad mi drago što se ne prijavih. Čula sam da ih je dosta odustalo (prvenstveno žena) jer se mislilo da će se popisivati u parovima. Ovako im frka svakome ulaziti u kuću.
Tek u maju??? Sad mi drago što se ne prijavih. Čula sam da ih je dosta odustalo (prvenstveno žena) jer se mislilo da će se popisivati u parovima. Ovako im frka svakome ulaziti u kuću.
Ja sam čuo u martu, ma kad dođu dobro došlke, ionako sjedim kod kuće sad, ne fali mi ništa da radim, a bice mi dobro plaćeno.
jbg, stručnom licu moram vjerovati.
hvala, ajakse, pomogao si mi, samo, imam još jednu nedoumicu, nisam tekiloljub, da li bi pivo takođe bilo bezopasno?
e,kako su huni sjebali rimljane to mi nekako ne ide
ko da sad cigani iz ciganmale zaratuju sa celim balkanom i odvale sve ili da recimo jermenija unisti amere
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
al me lik istripovo, ništa mi nije jasno sad
A DA NIJE KURČINA??
Hajde neki 'letričar da mi se javi ako može: veš mašina gorenje, kad prebaci na centrifugu izbaci mi glavnu sklopku - šta je verovatan kvar? Imam informaciju da može biti ili motor ili kondenzator, ali nemam ništa od instrumenata sem ključa 13 i šrafcigera pa ako može konkretno - ako je kondenzator onda mogu da menjam, ako je motor jeb'o sam joj mater. Hvala.
Zna Nesh, ozbiljno.
Ima li neki veterinar vođe?
jel ima nešto slično da se desilo sad nedavno?
72 dve radnje
Ovdje kod nas bejaše prije par dana frka sa nekim otkupljivačnicama zlata čije je sjedište u Hrvatskoj. Preko noći poslovođe, gazde il šta već, pokupili sve pare iz svih poslovnica i nestali.
jedu govna ti sa popisom, od 9:00 do 21:00 15 dana da im popisujem i onda izvještaj posle za svaki dan, napuše mi se oni kurca, odustao sam
a isplata novca tek u maju 2014. godine kurac im u usta
Ja sam čuo u martu, ma kad dođu dobro došlke, ionako sjedim kod kuće sad, ne fali mi ništa da radim, a bice mi dobro plaćeno.
e, je l' smijem da pijem alkohol ako pijem defrinol? (defrinol: brufen i pseudoefedrin)
c
Da. Bolje deluje. Oboje.
ozbiljno smijem?
Ma ne smeš, može da izazove krvarenje u želucu. Valjda vidiš da se šalim ludačo :)
Evo sta pise na uputstvu Defrinola...
Ne preporučuje se primena leka sa alkoholom zbog povećanog rizika od krvarenja iz gastrointestinalnog trakta.
:( "ne preporučuje" znači da nije zabranjeno!
:D
Nije zabranjeno ni skočiti sa solitera naglavačke.
pu :D
Idi pleši Coa pusti devojku da uživa u životu.
Vidro kako ne smeš, ja sam doktor popij dva defrinola i litar tekile i svijet je tvoj
jbg, stručnom licu moram vjerovati.
hvala, ajakse, pomogao si mi, samo, imam još jednu nedoumicu, nisam tekiloljub, da li bi pivo takođe bilo bezopasno?
само ако је у друштву мене, хехе ;)
jel mogu ovde to da pitam?
koja je razlika između xbox 360 i PS3, i šta je bolje?
e,kako su huni sjebali rimljane to mi nekako ne ide
ko da sad cigani iz ciganmale zaratuju sa celim balkanom i odvale sve ili da recimo jermenija unisti amere