Разноразно питање

1. Мислим да ћеш на четворци моћи и игре са тројке да играш, а коштаће игре за четворку од 20 до 120 евра па ти види, ил сачекај мало па у неком маркету купи за 1999

2. Imam računar, igraću fleš igre dok ne crknem, ja sam sirotinja.

3. kizo, dokle si stigao u onom bizonu?

4. Само да поновим још једном, да и вама буде криво као мени.

Друг ми ради у Метро-у Ниш, неко купи тамо Сони тројку и врати је, кулер се палио одмах чим се укључи Сони, биг дил. Ови из Метроа спуштали цену, нису могли да га продају и на крају ставе цену од 1700дин јеботе! Тај друг га склони са стране, позове једног нашег трећег друга и купе га за те паре, 1700динара јебених, нов Сони.

Него, да се није продао по тој цени, процедура у Метроу је следећа..позвали би радника обезбеђења који би га стуцао чекићем на ситне комаде а онда га послали на безбедно уништавање.
    Ја ставио себе у ту ситуацију и мислим да не бих могао чекићем да разбијем нов Сони, лудост јеботе.

Ima da se ustekam kod metroa i cekam da donesu neki takav soni.

Des bre cekicom novi soni, kojmukurac!
    Ja bih to pod jaknu i kuci.

5. kizo, dokle si stigao u onom bizonu?

Do polarnog dijela i dosadilo mi.

6. Da li je ovaj komentar jedini razlog za petodnevni ban?
    Ipak, doprinos banovanog autora ovom sajtu nije zanemarljiv.

7. Šališ se? Cela jedna reakcija doprinos sajtu?

8. Kralj, sad mi krivo što ga nisam ja banovao...

9. Немо' те види Казан.

10. Nisam iz tog sektora, time se bavi finansijska služba, ja samo tehnički deo...

11. Finansijski sektor i tehnička služba moraju funkcionisati kao jedno, jer šta nam se desilo sa preduzećima kada je svaki ogranak drugu politiku vodio.
    Elem, odbanujte čoveka jer svojim komentarom, dotični nije vređao nikoga od članova sajta, a i za mnogo teže uvrede je znao pojesti vuk magarca.

12. ništa dok kolega ne dođe, ne mešam se u tuđe odluke...

13. koliko prva sezona BB ima epizoda?

14. ovo me zanima,
    da li je kristal met zajebanniji od pajda?
    da li je kristal met zajebaniji od kreka?
    da li je krek zajebaniji od pajda?

15. Што не пробаш?

16. Мет и пајдо исти курац, најгоре говно и једно и друго..само сам чуо да од мета много више страдаш физички, оно почнеш сам себи да копаш кожу по лицу, да се распадаш.

17. Него, има ли нека кабловска у Србији да има и Спорт клуб и Арене заједно?

18. Ima Tilmo, IKOM, Sport Klub u osnovnom paketu + Arena 1, za ostale Arene se doplaćuje oko 500 kinti.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.