Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
izgleda da si imao tesko detinjstvo.dobio neki napad morala...snadji se kizo,napolju je dzungla.
sta ces,krasti od monopoliste i burzuja je robinhudovski posao.
E to, to. Može ta internet psihoanaliza, jebanje u čmar i vađenje džigere sikirom i ćuskijom.
Nemoj da se žališ na džunglu, kad je oberučke prihvataš.
"napolju je dzungla"je citat iz filma.tu si ti internet moralista,odrastao kao vojnik,nedeljom u crkvu,nikad van pesackon nisi pres'o ulicu.prijavi se u mesnu zajednicu kada bude sastanak penzionera,tema:"omladina i stari u ovom surovom svetu".nista ja nisam prihvatio.nema jer mi ne treba.
To je ta analiza.
da brate,ti si iznad svega,posebno sa onim jebem vam mau i pusite kurac.vrhunski govornik.ne daj se kizo!kiza rock.
http://www.youtube.com/watch?v=toaHEfxgcnU
Izuzetan govrnik. Pun kurac muvatora i laktaša. Govnar koji prijavljuje postere sa neke stranice na internetu svojim gazdama u Zlatiborcu se žali na to kako mora da plaća uslugu koju bi da koristi. I onda mu jedan isti takav daje savjete. Prava i obaveze.
Kizo, ako se baciš u politiku imaš moj glas.
ja sve svoje obaveze redovno placam,to ti je jedna jako bitna stvar.moralni,sto ne odes da pitas de su pare od privatizacija?zasto javna preduzeca ne placaju gas?kako te usluge koriste,a ne placaju?ajde leh valensa reaguj!
kad nemam da platim nemam ni internet, inače redovno izmirujem obaveze - jes' da mi je mala plata ali barem ne strahujem od kontrolora
Vidm, plaćaš uklanjanjem onoga što liči na figuricu za čovječe ne ljuti se (ne znam kako bolje da objasnim, jbg) iz kutije za kablovsku, i onda kupiš kabal za kablovsku i uštekaš se na divlje ( kupuj samo ako nema neđ na vidnom mjestu za presjeći, i taj je sigurno na divlje ).
Oodgovor je u modelu ponašanja koji si predložio pederu iz Zlatiborca.
ja net redovno placama,kablovsku nemam.
ako se neko nekada nakaci na neciji vajerles,taj je picka,ne placa,a trosi!
ne daj se kizo borcu!
A ovaj na kablovskoj nije?
Takvi kao ti čvorko se švercuju u busu i ne plaćaju tv pretplatu.
Zbog vas su nam putevi puni rupa i hram Svetog Save prazna pećina.
Ti si hram Svetog Save
sarkazam brate.ako se neko od obicne raje snadje,neka se snadje,boli me kurac.
Jašta! Zbog takvih fali para da se završi sa ugradnjom Boga!
za dveri!ne vozim se busom,a kada se vozim trudim se da se prosvercujem.pokupio sam bovu pre par godina na ulici,napravio lampu od nje!
Zbog tebe se Savo na vjetru prevrće
Zbog takvih je umro patrijarh Pavle!
Kako je ovo duboko filozofska misao o religiji nemaš pojma. Ne zajebavam se ni malo, očiju mi!
Eto, aj sad reci da nisam govornik.