Разноразно питање

1. ostavili ga na groblju

2. Aaaa, da, da, daaa

3. Ima li kakva skripta koja sama daje minuse na odabrane stvari da ne gubim vrijeme bezveze.

4. kako se aploduju folderi na net

5. Tako što se zipuju

6. Мораш да га ставиш у .rar архиву прво. Скини win rar па кад кликнеш десним кликом на фолдер имаш add to archive и онда тамо рокаш океј и шта већ. Такав фајл мош да окачиш негде.

7. zahvaljujem se,kasnije probacu to ja

8. Možeš i bez zipovanja na Google Disk, imaš opciju upload folder.
    Zavisi za šta ćeš.

Od tih servisa DBox je verovatno najjači.
    Podržava sve platforme, solidan prostor, dobar sink, sink u LAN mreži, lako šerovanje, kontrola linkovanih kompova i štatisvene.

9. mali keru ovo mi je pomoglo zahvaljujem ti se ja
    javi mi se kada god buksna treba ti,prija ti

10. Ima li kakva skripta koja sama daje
    minuse na odabrane stvari da ne
    gubim vrijeme bezveze.

Nema, ali se moze napraviti. Trenutno postoji samo da otkrije sta je ko napisao bez ocenjivanja

11. El upisao neko pravni u Novom Sadu? El ga završio neko? El ima nko rang listu, ne mogu da je nađem? El ima neko kritiku na dotični fakultet?
    Živim u Zaječaru, moji me teraju didem u Niš kada završim gimnaziju sledeće godine, ali bih radije promenio sredinu nego samo otišao u nekoliko puta veći Zaječar.

12. Idi u Niš, EXIT ne opravdava dolazak u NS, a sigurno ćeš bolje studirati kad si bliže kući. Ako ništa drugo, bar ćeš bolje jesti.

13. zašto slaviša drži ruku u patici dok peva maloj cigančici?
    http://www.youtube.com/watch?v=obKeEF9NVZQ

14. pa znam al u čemu onda drži stopalo dok peva

15. U kiselom kupusu?

16. možda bruce. što se razloga tiče meni se čini da on drži ruku u cipeli iz bunta prema društvu... nešto slično kao ona sirota devojka što ćuti na kutiji, samo što slaviša nije lep pa ga niko ne vidi i ne čuje...

17. Možda, a možda ona ima drekavca u kutiji pa čuva narod od njegovog štetnog uticaja?

18. sve je moguće, mada ja više mislim da je nostalgija - da li se osećate matoro?