Разноразно питање

1. Je l' zna neko sta je uzrok smrti Dusana Pekica (Pinki - Rane)? Nigde nema zvanicnog izvestaja pa reko da nije neko cuo nesto pa makar to bila i urbana legenda?

2. Jaooooo da bre,cak imam to u bukmarksima, ali kad sam video bio sam u fazonu TL;DR , kao fora procitacu sutra... :D

3. Pa si došao ovde da ja čitam umesto tebe, a? :)

4. Pa zaborav'o sam! :D

5. Ja pročitala sada to, umesto da prvo vidim ko je pisao. :/ Ništa o njegovom životu, glumi, smrti, Teofil Pančić o tome što smo još živi, šta čekamo, sve generacije su izgubljene, loš život, bla bla.

6. teofil sere k'o i obicno.

7. Како иде оно веровање кад као нешто лоше спаваш или ће думреш, да се окренеш, туриш ноге где ти глава и главу где су ти ноге, и онда као си зајебао ту неку зверину што долази да ти краде снове јер она дође и види да ти ниси ту и као онда спаваш до јаја?

8. Najbolje da se obesiš za noge o luster i glumiš slepog miša, znaš koju tek onda frku zverina ima.

9. Da, dobro si skontao to sa rotacijom, ali je poenta da nipošto ne pereš noge, zverinu ćeš ujutru naći skončalu na podu.

10. ovo "zverina" mi ima neki prizvuk, nevjerovatno nabijen erotikom...

11. Е и ја сам нашао де ћу да питам.

12. al će tajo da se iznenadi kad te vidi naopačke

13. Može li mi neki autor sa krunom promijenit nik pošto samo oni i Kaizen imaju tu mogućnost a Kaizen mi ne odgovara na PVT. Kao ni ljudi koje sam isto na PVT pitao da mi to učine. Hoće MMS, e evo im kurac.

14. autor sa krunom može promijeniti samo svoj nik

15. Nemo mene te fore da te ZAVOLIM!

16. Постоји ли тема о појачалима, миксетама и о музичкој опреми?

17. Šta je tragedija po definiciji?

Tragedija je podražavanje ozbiljne i završene radnje koja ima određenu veličinu, govorom koji je otmen i poseban za svaku vrstu u pojedinim delovima, licima koja delaju, a ne pripovedaju; a izazivanjem sažaljenja i straha vrši pročišćavanje takvih osećanja.

Aristotel

Dakle, nikakva tragedija.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.