Разноразно питање

1. Bogtejebo, jesam ja ovde jedini lik koji nema dupli?
    Moram napraviti jedan cisto da budem u trendu...

2. stvarno ne znate čiji je zavisnik?
    pa on je na profilu imao okačeno svih pet duplih...da znaju ljudi.

3. Nisi Kajteze ni ja ni šalabajzer nemamo, ako on nije napravio, samo se zajebajemo malo, ja ni s ovim jednim ne znam kud ću

4. Ma što me sikirate, kad sam lijepo napisao da znam samo jedan dupli nalog čiji je, a to je zavisnik.

5. ja ni s ovim jednim ne znam kud ću

Bas tako

6. Nisi Kajteze ni ja ni šalabajzer nemamo, ako on nije napravio, samo se zajebajemo malo, ja ni s ovim jednim ne znam kud ću

Ma kakvi napravio, kad se sjetim kakve sam muke imao dok sam pravio ovaj... Kad sam informatički nepismen.

7. NE bi trebalo da se toliko opterećujete sduplim.
    Dupli u stvari i nije uvek skroz dupli, ume da se osamostali, ima svoj neki put.
    Evo, pogledajte Džofrija npr, lolo

8. Pa i ja sam dupli od jednog duplog, jaka stvar...

9. Ti s' duplerica. :)

10. Ко је бре одбаново оно говно боб рока?

11. Није га нико одбановао, направио нови профил. Брус вјерује у његову рехабилитацију, барем тако рече на једном од коментара сљедеће дефиниције:
    http://vukajlija.com/hvatanje-muva/684977#comment_2746837

12. Verujem u njegovu dobru volju, kao što sam se uverio na primeru drugih autora.

13. А ене, нисам видео кад се регистровао.

14. dje ima dzordanke u bgu i el ima na netu da se vidi?

15. Ове прве су квлт.

16. dje ima dzordanke u bgu i el ima na netu da se vidi?

Ја тражим већ 2 месеца лолол
    има код оних ликова који увозе па продају преко фб-а

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.