Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Imal koji vukajlijaš iz Brčkog ili okoline da se sledeće sedmice nađemo na pivi, idem tamo poslovno cijelu sledeću sedmicu, pa da popijemo koju...
ja sam ih video samo u indjiji u outletu....bilo 3-4 modela, jako su do jaja
Prvenstveno pitanje za admine sa Budi džentlmena:
Da li je previše uštogljeno za sedamnaestogodišnjaka da nosi crnu košulju, farmerice i džemper na zakopčavanje u pozorištu (Zoranovi dani)?
Није уштогљено, превише је педерски.
Nije pederski ako nije mnogo usko i ako džemper nije lila ili crven.
boktejebo
EDIT: NE tvoj stil i to nego pitanje, šta ovde pitaš, jesi puko?
Ne ložite dečaka, ima još nade da ne postane ljomber.
E, pa to jeste, šta pitaš ovde, a kao Đentlmeni da ti odgovore. Idi na FB kod Đentlmena, ako ti ne valjaju naši odgovori. Ua
EDIT: NE tvoj stil i to nego pitanje, šta ovde pitaš, jesi puko?
Brate, imam 3 bontona i svi se po tom pitanju odnose na muškarce 20-99 godina.
Morao sam da iznesem neke kutije pre nego što sam stigao da editujem gornji tekst:
Plav je džemper (englezi to zovu kardigan), ali da li se računa kao jakna, tj. el se odlaže zajedno sa jaknama ili ga unosim? Nisam bio u pozorištu od 1. godine, mnogo sam se promenio od tada...
EDIT: Veverice, modni maže, kako bi se ti obukao, keve ti?
Како те није срамота да питаш такво нешто?
Pa retardirano mi preko fejsa da pitam :D Prvenstveno je pitanje upućeno ovima sa fejsa, jer sam očekivao da će neko da me loži od durgih autora ;)
Боље умјесто џемпера обуци некакав пристојан сако, тако нећеш морати да лупаш главу да ли да предајеш на гардероби или не.
Jok nego ces da obuces kozuh od sure medjedine i caksire od ovnove vune... Ustogljeno je ako si u odelu sa kravatom a ovo je casual varijanta skroz.
Без монокла се у позориште не иде!!1
Veverice, priznaj da ti je krivo što će dečak da se lepo obuče!
Veki je metros pun ljubomore. Pre nego što počneš da envijišeš okolo, pogledaj svoji kompleksi, kompleksaše!
Monokl jebe. Furam ih kad jurim Džejmsa Bonda.
Kežual je za nekoga malo starijeg sigurno, ali sam imao svoje sumnje zbog toga što imam 17 godina, a družim se, većinom, sa likovima koji imaju po 1 košulju koju nose samo na svadbama i sahranama. Jes da oni ne idu na predstavu, ali opet...imam malo iskrivljen pogled na to šta je kežual a šta nije...
Kada počinju Zoranovi dani Pero?
Naravno da nije uštogljeno, mogao bi i malo svečanije, 17 ti je godina. Piši u inbox ne stidi se, da vidimo tu odevnu kombinaciju
Ovako nešto?
http://img134.imageshack.us/img134/9043/specnaz.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_theater_hostage_crisis
Ili kao ovaj baja u pozadini
http://www.topicsites.com/abraham-lincoln/Abraham-Lincoln-Shooting.jpg
Naravno da nije uštogljeno, mogao bi i malo svečanije, 17 ti je godina. Piši u inbox ne stidi se, da vidimo tu odevnu kombinaciju
Počeli ove nedelje, ali nisam bio ni jednom zbog škole...idem danas (Atelje 212, "Sv. Georgije ubiva aždahu") i sutra (neka norveška komedija, sa našim glumcima)
Super, obuci neki sako preko toga i obavezno cipele cipele ne cipele patike.
Kaiš da se slaže sa bojom cipela to je osnovno pravilo. Nema na čemu :)))
Crna košulja, farmerice i plavi kardigan džemper na zakopčavanje. Sve što te budu jebali manje od tri puta tokom večeri računaj u čist bonus.
To nije gej kombinacija, to je kombinacija za neiskusnog koji bi da se odmah deklariše da svi vide bez greške kakvog je opredeljenja. U najboljem slučaju, to je kombinacija za matorca (kakav sam ja) koji izgleda toliko zastrašujuće da se sam džemper i ne vidi. Ako u tome misliš da se pojavljuješ onda čuvaj kombinaciju za kućne žurke, tamo gde te svi poznaju i gde svi znaju ko si. Još ako nemaš barem sto kila (a nemaš, znam) onda si gotov za džikju magazin.
http://www.kosulje.rs/wp-content/uploads/2013/03/kardigan-dzemper-1.jpg
Uzmi te iste farmerice i tu istu crnu košulju, na njih natresi kakav bilo sako (samo da nije somotski ili drečave boje), dole obuj CIPELE, što reče ajaks i ne beri brigu.