Разноразно питање

1. Meni kad neće da se digne, ja ne jebem.

2. EKSPU SE NE DIŽE!!!!!

Ne bre. Pre par godina, bio sam u vezi sa jednom žešćom kurveštijom, i bilo mi je frka pošto je ona tako iskusna, šta će pomisliti o mojim jebačkim sposobnostima. I onda uzeo Cijalis, sipaš i ne misliš.

3. ok znaci lagano udjes u apoteku i kazes daj mi cijalis, ona ti da i to je to? i nema nekih losih dejstava i ta sranja? i meni treba iz slicnih razloga. ocu da impresioniram nekoga :D

4. Замислимо ситуацију: Лик који никада није јебао шљака на некој грађевини, и једнога дана мешалица му ухвати учкур од треше, повуче, ухвати му кобас и одсече га. Одвезу га у болницу, ту се задеси баја који се мотором скуцо у трафику и загинуо, добровољни је давалац органа, а и јебао је. И доктори онда овом мученику шљакеру девици пресаде моторџијиног ђокаја. Да ли је он и даље невин?

5. Hahahahahaha, ne znam je li i dalje nevin, ali ti jesi car!

6. Да ли је он и даље невин?

nevin 100%

7. Али он је посредно јебао.

8. ali nije direktno, nije osetio ni slas' a ni mrs', a qrac nema memoriju

9. Али он је посредно јебао.

Jeste, ali to ti je ista situacija kao kad, na primjer, iz neznanja poljubiš žemsku koja je popušila kilometre kurca, onda ispada da si i ti posredno popušio isti broj kilometara raspalih kurčina. Dizvineš.

10. Није баш исто, Шалабајзеру. Ти са распалом курвештијом само размениш бале, а у овом случају кобас који јесте јебао постаје део твог организма.

11. a qrac nema memoriju

Постоји теорија да ћелије имају неку врсту меморије, то јест поједини људи који су добили нове органе тврде да су након тога постали свесни дела успомена даваоца. Гледао ја на Риалити Зоуну. лоло :)

12. Jebemliga, pa ovo je još gore, žvaljiš se sa ustima koja su sisala kurčeve ( u najgoroj situaciji, možda par minuta prije poljupca ), dok u tvom slučaju čova može samo da žali novi kurac, jer više neće rudariti.

13. Dobro, onda nije nevin. Jebao je. Što pitaš kad već imaš izgrađen stav?

14. ok znaci lagano udjes u apoteku i kazes daj mi cijalis, ona ti da i to je to? i nema nekih losih dejstava i ta sranja?

Da. Losa dejstva, ne da ja znam za njih. S tim sto to ne funkcionise instant kao Vijagra, pomaze ti, ali ne toliko i opet je potrebno nesto da te uzbudi kako bi usao u play mode.

15. Dobro, onda nije nevin. Jebao je. Što pitaš kad već imaš izgrađen stav?

Да убијем време док теча не ослободи кењару, јебига.

16. Ако ја навучем кондом који је неко носио док је јебао, да ли сам и ја јебао?

17. Nije on jebao. Njegov kurac je jebao.
    Ima razlike.

18. o moj Bože, o čemu vi raspravljate ovde. bađavdžije.

19. Jebote, ovo polako prelazi u polemiku. :)))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.