Разноразно питање

1. e,sta ima,ljudovi,sta ima?

2. Ако ја навучем кондом који је неко носио док је јебао, да ли сам и ја јебао?

Класична замена теза, курац и куртон нису исто, тако да - ниси јебао.

3. Pa, nisu isto ni taj lik i kurac.

4. Jogurte brate, ja mislim da je on jebao!

5. Ако ја навучем кондом који је неко носио док је јебао, да ли сам и ја јебао?

Пеки, ниси јебао, а са таквим ставом сумњам и да оћеш :)

6. То, Гамби брате! ОН ЈЕ ЈЕБАО!

7. Nije jebao!
    On nema to iskustvo.
    Mogu ćelije u njegovom kurcu da se sećaju kol'ko 'oće, ali on ne može.

8. Ја мислим да не може да му се угради курац од другог типа. Тако да је бесмислена полемика.

9. Пеки, ниси јебао, а са таквим ставом сумњам и да оћеш :)

Е одлично, а ја се баш забринуо.

10. On nema to iskustvo.

Мислим да је то ирелевантно. Човек може да изгуби невиност а да тога није свестан, на пример отме те нека напаљена равуштија, удрогира те и онда те јебе пичком у курац док ти спаваш!

11. Ја мислим да не може да му се угради курац од другог типа. Тако да је бесмислена полемика.

Ma nema veze. Nije o tome reč. :)

12. ako pinokio kaze-meni ce sad nos porasti,sta ce se desiti?znate vec da njemu nos raste kad slaze...da li ce njegov nos porasti u tom slucaju ili ne?

13. ako pinokio kaze-meni ce sad nos porasti,sta ce se desiti?znate vec da njemu nos raste kad slaze...da li ce njegov nos porasti u tom slucaju ili ne?

То је већ у домену квантне теорије.

14. Ако ти патолошки лажов каже да је патолошки лажов, да ли ћеш да му поверујеш?

15. Или нешто тако, знам да је много дубокоумно питање.

16. nije,jogurte,ima jednostavan odgovor

17. Мислим да је то ирелевантно. Човек може да изгуби невиност а да тога није свестан, на пример отме те нека напаљена равуштија, удрогира те и онда те јебе пичком у курац док ти спаваш!

Gubljenje nevinosti kod muškaraca nije isto kao i kod žena.
    Ako nisi svestan da si jebao, da li si izgubio nevinost?

18. Jebote, ala ste ušli u teoriju!

19. Ок. Ти си твој курац. Твој курац јебе - ти јебеш. Када туђи курац јебе ти не јебеш него јебе тај неко. Е, сад ако ти присвојиш његов курац и он постане твој, то значи да је ОН јебо за ТЕБЕ, али ниси ти јер није твој курац. Али сад је његов курац твој тако да си ти наследио сва ранија искуства тог курца, па се може рећи да си јебо. С друге стране, шта курац зна кад је и шта јебо, ти си тај који памтиш...ако се не сећаш, онда ко да ниси јебо.
    Далеко је могуће да ниси јебо физички али ако кажеш да си неку рибу јебо, ти си је јебо па то јој је сад.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.