Разноразно питање

  1. ali si potpisala da prihvataš sve, ako sam razumela, tako da ne verujem da možeš da ih tužiš, ili bitno šta promeniš

  2. imam svjedoka da nisam popunjavala ništa, sem potpisa. jbg, ako ona popunjava, njena je dužnost da to uradi kako treba, ne bi džaba radila u banci, nisam tu ja ništa kriva. još radi iza stakla, sama sve piše u kompjuter, nije mene ništa pitala
    ona kaže da tih 20% mora da ostane na računu zbog te banke u inostranstvu, kao, to je provizija nešto, bla bla, čuću sutra detalje.

  3. A potpisala si, bez da citas ugovor, tako svi radimo :)

  4. ma nema tu ugovora, to je uplata na devizni račun, bukvalno sam potpisala uplatnicu, eto
    uh.

  5. pa vidi možeš li eventualno da ih pošalješ u 3pm i nađeš nekog povoljnijeg:D
    da poništiš prenos ili kako već to ide, s obzirom da je zajebala ona možda ti i izađu u susret. mada moja drugarica je tako platila više, samo to jeste bila neka vrsta ugovora, isto ju je zajebala šalteruša i rekli joj ko ti kriv što nisi čitala, tim rečima

  6. Mislim da ne možeš da poništiš transakciju, ali tih 20 posto je mnogo za proviziju ili kako su već to nazvali.
    Ako budeš ponovo morala tako nešto da uplaćuješ, preporučujem ti Westrn Union. Uplaćuješ dinare, primalac prima novac u valuti svoje zemlje, a nije visoka provizija...nešto oko 5 posto.

  7. to nije provizija, nego su one pogriješile broj računa, uplaćivala sam u san francisko, a to sve ide preko neke banke u njujorku, pa dok se tu skontalo da je pogrešan broj, nabralo se 50 dolara za troškove tih banaka, čega li već. dakle, njihova krivica.

  8. Да ли неко од вас добрих људи море да ми скине са скрибда албер ками мит о сизифу и аплоуд на мегу да скинем пдф и прочитам, ево вам и линк
    http://www.scribd.com/doc/134957745/Albert-Kami-Mit-o-Sizifu

  9. U tom slučaju idi i traži šefa i zagalami kao što znam da umeš, preti advokatom, tužbom, novinama! Bar možeš da pokušaš!

  10. Сацам стока кад оћу да се одукује, мууууууууууурш коњо један! :)

  11. Kakva je ovo razmena piratskih linkova? Vidro, šanse nema da ti vrate pare. Jedino što možeš da uradiš je da uzmeš kutiju, na nju zalepiš tablu sa celom pričom i nemo ćutiš na ulici ispred banke.

    Da ti kažem nešto što su me u detinjstvu naučili: cigla, obična žuta cigla - lako lomi staklo, ali na njoj otisci ne ostaju...

  12. cigla, obična žuta cigla - lako lomi staklo, ali na njoj otisci ne ostaju...

    ali pošto je hrapava na njoj ostaje epitel, DNK :D

  13. ali pošto je hrapava na njoj ostaje epitel, DNK :D

    I mogu da te povuku za kurac jer toliko malo epitela ostane da rezultat pokazuje 45% stanovništva Balkana. A sem toga, naši forenzičari su malo ispred kavkaskih pogrebnika...

  14. Moze neko da mi da primer CV-a u pevete?
    Bijo bih zahvalan :* <3

  15. Warning, reflection in this mirror may be distorted by socially construced ideas of "beauty"
    Ај нек ми неко објасни ово?

  16. To su izmislile ružne žene da im bude lakše.

  17. Ružne i siromašne.

  18. Warning, reflection in this mirror may be distorted by socially construced ideas of "beauty"

    Ne slušaj ove što pišu ovo:

    To su izmislile ružne žene da im bude lakše.

    Ružne i siromašne

    Već mene, jer ne mora da ima veze sa ženama.
    Hoće kaže, da tvoje shvatanja svog odraza u ogledalu kao "lepog", "ružnog" ili već kakvog može biti uslovljen trenutnim društvenim obrascima estetski prihvatljivog i poželjnog. Na primer, ti domaćin čoek, onako punačak, rumen, stomak, brkovi, proćelav, al čvrste mišice, nenabildovan, al žilav, opržen od sunca i uopšte prekaljen, i šta: ti si ružan, po današnjim estetskim merilima, žene skreću pogled, a i tebe malo stid, nisi baš za naslovnu stranu Men's Health-a. A da je tvoj deda pogledao u ogledalo i video isti taj lik, samo bi se zadovoljno osmehnuo, uvrnuo brk i sa punim samopouzdanjem otišao da ganja snaše.
    EDIT: Ili možda, sve ima svoju mušteriju, pogledaj, nekim ženama su midžeti fetiš, ne mogu da dožive seksualno zadovoljstvo bez njih. A svi znamo da su midžeti nakaze.

  19. Vlade, objasno si u svakom pogledu te reči... :)
    ni sam ne bih umeo bolje... :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.