U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
зна ли неко где могу да скинем шифру за мајкрософт офис 2010?
истекла пробна верзија, и сад би ваљало да укуцам шифру, ал' ме мрзи да претражујем пола нета, па би било фино ако би неко знао где има.
Ајде Енеми. :)
истекла пробна верзија, и сад би ваљало да укуцам шифру, ал' ме мрзи да претражујем пола нета, па би било фино ако би неко знао где има.
isto to meni treba za fotošop peticu i neki auto ked :)
de ste haaaakeriiiii :P
+++ то и ја радим ахаххаха само што ја трпам у неку металну кутију!
Не бих знао где има, али увек можеш да вратиш календар на компу па ће ти важити пробна верзија, то сам ја радио са неким програмима.
Реме, сутра се организујемо х)
Изградњу стадиона за потребе репрезентације финансираће месара Биг Бул, већ сам уговорио. хД
Договорено. :) А за узврат им доводимо волове са сајта?
Да, бановане волове и купујемо месо за роштиљ искључиво код њих хДД
(само морамо да убацимо клаузулу да некако избегнемо месо банованих волова)
Средићемо нешто. :)
Preporuka za mašinicu za šišanje, za nedeljno potkresivanje četvorke-keca?
Баштенске маказе.
Него долазиш ли ти на предавања човече? Нисам те видео ових дана.
Nisam bio u sredu i četvrtak prošle nedelje, a ove sam bio na svim predavanjima osim na programiranju, tamo ne želim da se obrem opet. A ja mislio da ti eskiviraš faks, pošto te ne viđam. :)
Sutra imam samo vežbe, pa ako se vidimo, vidimo se.
Увек можеш да пређеш на неки од бесплатних офиса, попут LibreOffice или OpenOffice. Подржавају све МС-ове фајлове, не дркају те са шифром, не недостаје им функција, а и одмах се навикнеш.
Zasto se svi nenormalno loze na Apple proizvode?
Zasto se svi nenormalno loze na Apple proizvode?
Ja imam Ajfon i fantastican je. Ljudi prave dobre stvari.
Zato što je Apple osmislio PC kakvim ga danas znamo.
Umro je Džobs, btw.
Одлични су ајпод и ајфон, ту нема приче.
У остатку напредак, Кетаминчићу.
Не верујем! Прочитам да је умро Џобс, и у том тренутку чујем са ТВ-а да је умро!
Парим мужјака, први у леглу. Расан, с папирима. Стар 238 месеци, кротке нарави, навикао на кућу, зуби здрави, длака сјајна.
Коме бих мого да се обратим?
Kaje racan, odma da ga zenimo!