Разноразно питање

1. Jel se samo meni pojavljuje onaj renault challange kad kliknem sa strane ili još nekom? Nervira me :)

2. Парим мужјака, први у леглу. Расан, с папирима. Стар 238 месеци, кротке нарави, навикао на кућу, зуби здрави, длака сјајна.
    Коме бих мого да се обратим?

Obrati se prostitutki za prvu pomoć, a potom traži neku devojku!

3. Ево тамо на некој теми се помињу месечари. И како има случајева да су људи сањали како се боре са разним зверима, а убили супружника или неког другог члана породице. Оно што мени није јасно је како закон третира ситуацију ако ја убијем некога док сањам како убијам баш тога? Ако може неки правник да ми разјасни ову ситуацију. Хитно је.

4. Оно што мени није јасно је како закон третира ситуацију ако ја убијем некога док сањам како убијам баш тога? Ако може неки правник да ми разјасни ову ситуацију. Хитно је.

Ko te bije po ušima da pričaš šta si sanjao. Sve što je potrebno je da dokažeš da si spavao i mesečario.

5. Мене ме занима где има јефтини чварци, кавурма, то ме од јутрос мучи?

6. Može li neko od "običnih" korisnika, dakle ne-moderatora, ne-ktitoraša, da mi kaže da li može da se promeni boja Vukajklije tamo u profilu u npr plavu, ljubičastu itd, i da li se i kad ste ulogovani vidi ona reklama za formulu okolo?

7. Ја користим овај адд-он вукајлија, и ништа се не види, само видим своје балончиће. ♣

8. Kod mene se reklama ne vidi pošto sam je blokirao. Ali i dalje može da se klikne kursorom na nju. Što se tiče menjana pozadine u ljubičastu, bez pokazivanja sisa nema ništa. Makar jedne.

9. messa, ja pauziro ad blok i ne vidi se nista osim onih obicnih telenor reklama

10. Fala svima na pomoći, instalirala mi je add block, sve je oke sad :)

11. Жене, ајде помагајте.
    Које је најбоље средство за скидање каменца, типа са туша и сл. ?

12. Иди бре Шалабајзеру :)
    Фала Чрчо, ће пробамо.

13. Чрчо, ако нема ову прскалицу него је само у туби? Исти ђаво?

14. Да. Истиснеш на неку крпу или сунђер и удри.

15. To je krem, da, samo ne preteruj s količinom bolje više puta da pređeš nego trećinu toga da istisneš :)
    Krema generalno uvek ide manje nego spreja jer je sprej razblažen.

16. Еее, то сам и ја ценио тако. ФАЛА.

17. Ако возачи морају да стану на пешачком прелазу да би пешаци прешли улицу, да ли то значи да возачи морају да стану на пешачком кад се на њему налазе друга кола и пусте их да прођу?

Јуче сам то покушао, гледали су ме бледо, али сам ипак прошао..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.