Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Misliš, pičkom oko kurca?
ma.. u čelo :D
hahahaah ko da je rekao stavis teglu u krastavac
Najduža definicija?
Олланик, одговор и није баш толико једноставан, барем ја тако мислим. Копирам свој пост у вези тога са неке друге теме:
Šta bi se dogodilo kada bi Pinokio rekao "porašće mi nos"? Jel bi porastao ili ne?
Пинокио, након што изговори ту реченицу, улази у стање квантне суперпозиције. Наиме, постоје две могућности: или је слагао, или није. Уколико јесте, нос ће му порасти. Уколико није, нос ће му остати исти. Ми не можемо знати шта се тачно догодило са његовим носем све док не извршимо мерење, то јест док не установимо да ли је лагао или не, да ли му је нос порастао или је остао исти. Дакле, одговор је и да и не.
hmmmmm,ne...odgovor je jednostavan,razmisli,skapiraces,ako ti kazem,videces da si i sam to mogao reci,kao i bilo ko drugi
'Aj' kaži jer već pizdim zbog ovog kurca od malopre.
e,da,jos jedno zajebano-ako se vratis u proslost i ubijes svog dedu dok je mladic bio,pre nego sto je tvog caleta napravio...sta ce se desiti sa tobom?
Menijesamodosadno, moguće je.
http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_transplantation
Njegov tuki je jebao. ON (naglašavam !ON!) nije.
Nestaćeš. Kao u "Povratak u budućnost".
Олланик, верујем да знаш да је то са дедом јако сложен и познат парадокс. http://en.wikipedia.org/wiki/Grandfather_paradox
Сморила спика, одо да серем...
Po mom laičkom mišljenju, nećeš jebati.
Jao Jogurte, šteta što nisi bio u NS da mi budeš sagovornik u ovakvim spikama, baš sam bio u elementu! Ako me razumeš. lolo
znaci,nestaces ti,tvoj cale i sve sto ste ikada uradili i postigli u zivotu?kako,kad si dosao iz takve buducnosti,ne moze priroda da se menja samo zbog tebe?
Kao prvo, kada bi bio u mogućnosti da putuješ kroz vreme, zašto bi se vraćao nazad, i zašto bi ubio svog dedu?
Zar nije pametnije da odeš u budućnost, opljačkaš banku i vratiš se u sadašnjost sa parama. Tako da faktički, banka nije ni obijena, a ti imaš pare?
Ма ајмо сад, хоће ли Ахил стићи корњачу, хоће ли стрела икад стићи до мете...итд, итд... Математика може бити добра зајебанција.
Čekaj, troluješ i obaveštavaš da troluješ? Pa to ti sinko neće poleteti.
Разумем те брате у потпуности, јебига... Нађемо се ових дана опет на вопс и џунглу, ако не разумеш. :)
a ako se osusi tutkalo sto drzi pinokijev nos slijepljen za lice, pa mu isti otpane, a djepeto mu nabije drugi komad drveta umjeto nosa, ne govoreci nista vili, da li ce mu opet porasti nos kad slaze?
А оно кад се вратиш тако кроз вријеме, па видиш да ти је баба намртво добра цупи, би ли пао у искушење да направиш свог оца? Поготово ако се палиш на винтиџ? А?