Разноразно питање

  1. Ne znam,ali mnogo je bio jednostavniji.Mnogo manje mrtvih torrenta i spamova.Da li je to zato sto je vise vodjeno racuna o njemu nego o Beju ili sta vec,ne znam,ali meni je bio vrh.Kao i Mininova za igrice dok je nisu ocistili.Sad je go kurac,ako i postoji uopste vise,nisam ni pogledao u poslednje vreme...

  2. Селе, ако већ имаш андроид телефон узми инсталирај флеш плејер и гледај стриминге ко човек.

  3. Eh, da. To prvo htjedoh probati jer vidjeh da si negdje pomenuo i zaboravih.
    Dajder link ako mere, jer znam da ga nema na Gugl pleju.

    Nego, jel imaju trenutno kod vas (preciznije, mts mreža) one promocije za internet, npr 500MB - 100 din i sl.? Pičim u Srbiju a neam neta tamo.

  4. Aj dajte mi link one teme - anegdote sa govnima ili kako vec da se zove, molim vas.

  5. Olimpijske igre i i tenk (zbog radi Rusije)

  6. Fala Bačje, srce si :*

    Ajd nek neko vidi ovo na telefonu:

    jel imaju trenutno kod vas (preciznije, mts mreža) one promocije za internet, npr 500MB - 100 din i sl.? Pičim u Srbiju a neam neta tamo.

  7. Ево један стари принтскрин, Спартак-Партизан. Ради ехтра.
    http://i.imgur.com/EkE2AVT.png

  8. Dobro je to Bač, ako imaš wifi, al ako nemaš onda vamo platiš 50 dinara a ne skida ti sa računa strimingovanje te utakmice.

  9. Не верујем ја њима ништа.

  10. Jebeš 50 dinara ako može tako jerbo nemam wifi. Još da hoće dubace da se može formula gledati... Saću u Mitrovici morati sama sjediti u kladionici u gledati. Bezveze.

  11. Sele imaš da uzmeš dnevni, nedeljni i mesečni net paket, cene su tipa 50-100-250 dinara. Tako je u telenoru i u mtsu 99%.

  12. Ovdje u mtel-u (mts-ova "filijala") 30MB košta 1,17KM iliti 65 dinara, a traje jedan dan. Gomna jedna prokleta dabogda se zapal`li. Još pročitah da kod vas i kad potrošiš npr 500MB prije isteka sedam dana i dalje imaš džabni net al usporen. Sve će ih podavim.

  13. Ne mogu se setit, bi li poster ili definicija "Nemeš taj đubar ođe istovarat" i link istog.

  14. Fala Bob Rok.

    A još me ovo interesuje, đe je zavod za patente? Imam super zamisao. Znate onaj smijeh što se čuje u serije humorističkog karaktera? Je l da da su onda smješnije, a? Naravno. Zamislite onda kad bi u horore ubačili publiku kako vrišti i plaši se.Jebote koji sam vizionar, već vidim kako me spaljuju i strpavaju u Teslinu urnu u hram Svetog Save.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.