Разноразно питање

1. електричар тебра веруј ми и ја ћу али толико пиздим на неке ствари, као што је ова, коју не могу да схватим па онда док не пронађем одговор не могу да се смирим, веруј ми ја пиздим много више него ти. дође ми да оживим зенона и да му се најебем миле мајке !

2. Ovaj lik koji na priču o mom moderisanju uleće sa postom gde na pola strane priča o Ahilu i kornjači, gledano sa matematičkog i filozofskog pogleda, je pobedio. Apsolutno.

3. Стефане та прича је кренула пре приче о твом модерисању... Ниси центар света децхко...

4. Ниси центар света децхко...

Yeah, right...

5. Zašto se vas dvojica lepo ne pomirite i stegnete jedan drugome ručicu? Ili možda želite da vam neko polomi te ručice, pa da se pomirite na ortopediji.

6. Što je banovan Mogša?

7. Provaljen mu nalog i promenjena šifra. Korišćen za spemovanje.

8. Da li je tačno da godišnji moderatorski nalog košta 500 eura i da je Pekiju istekla uplata, a nema para da obnovi ...? Priča se....

9. Истина... Стићко узео кредит, како ће да врати, немам појма... Без субвенције... Камата расте... Јебем Лига...

10. Јебем Лига...

Čekaj, zar ovo nije za ispovedaonicu? I šta će on da kaže?

11. Стићко пошто ти Кајзен неће ударити налепницу док не исплатиш и последњу рату, и због тога што си на пробном раду, морао би да знаш да ти као пробни модератор имаш улогу да смирујеш ватру, а не да дуваш у њу :Д

12. Kostiću, nećeš moderisati.

13. Why don't we take forever alone guys and meet them with forever alone girls?

14. kostiću, u ime dobrog dijela sajta, evo jedna molba, kako bi se izbjegli ovakvi većodavnopoznati komentari, i spemovanje:

pusti druge da nekad nešto kažu/odgovore na ovoj temi, kao i drugim temama.
    postalo je smor, odavno.
    biće nam svima ljepše, ako svi budemo mogli da učestvujemo na ovom kaizenovom (a ne tvom) sajtu.

P.S.
    važi i za duple tvoje naloge.

15. Zašto ne udarite trajni onim "9gag jebe, a Vukajlija jok" likovima? Evo bilo ih već par, koliko mi se čini nisu ostavili ništa sem te glupe definicije.

16. a zašto vi imate pravo da ih vrijeđate i nazivate retardima?
    rekoh ti tamo: nemoj da se ponovi, nije kul, nimalo.
    pregledah ti ostale komentare, pa nije bilo još takvih ispada u posljednej vrijeme, ali....

e. ja ne banujem odmah nakon prvog prekršaja, tako nam i kaizen rekao da svima damo bar još jednu šansu. i mislim da je to ok. lako ih je poslije banuti.

17. Jebo svađu rokaj minuse. :)

18. A jebiga, jače je od mene, šta da radim ne mogu da odolim kad vidim tako umobolan komentar ili defku.
    Pitao sam ovo zato što su takvima do sad lupani trajni odmah, koliko mi se čini.

19. biće nam svima ljepše, ako svi budemo mogli da učestvujemo na ovom kaizenovom (a ne tvom) sajtu.

Pa jeste račsma, al nije da ne daje informacije brzo i precizno.

20. Kako znate čiji je koji dupli? Lulabi pomenu malopre duple a odavno planiram da pitam tako nešto.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.