Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kako se određuje kvalitet rakije?
kako mislis kvalitet rakije?
Zašto mi se pojedine slike otvaraju odozdo naviše?
Pa svaka rakija ima kvalitet, nije ista domaćinka i onaj otrov iz trafike :)
Kvalitetna rakija: da ti ne ispeče jezik , da se prvo oseti ukus, pa tek onda alkohol, da greje tek kad se spusti u stomak i tako to
edit: elem, kako da pri kupovini prepoznam da li je takva il' nije?
Sam si već odgovorio, plus kad je promućkaš u flaši mora da se pojavi venac na vrhu. Što duže drži taj venac bolja je.
Отвориш и пробаш.
Aha, hvala :) Ne pijem često, nego sam se zagrejao da ih što više probam, pa das informišem
Може ли неко да ми набаци линк за гледање Арене спорт 1, али ове HD верзије. Не због слике, која је у лајв стриму ионако исти курац као и за обичну Арену, него зато што је на њој покер од 00:00 до 01:00, а на обичној није. Имам овај линк: http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256 , али тај једно вече ради, па једно не ради.
TV Tube probaj....
Pošto mi je premin'o komp, pišem sa telefona i mrsko mi da tražim temu za kladioničare, pa evo da pitam ovde... Dakle, moj ortak je odigr'o neki strašn tiket i falilo mu samo da Barselona i njen oponent odigraju ''iz dvojke u dvojku''. Barsa (gost) je dobila 1:0 golom Ćavija (valjda) u 33. minutu. Je l' mogu da računam na neko piće sutra ili će da obriše bulju tim tiketom?
У 33. је пао гол
Da, znam, ali što to znači? Je l' prošlo ili nije prošlo?
Хахахахах!!
Sta ti mislis?
Па како није прошло бре :)
45 минута траје полувријеме :)
Из 2 у 2 :)
Hahha, pa ne igra dečko kladionicu, nemojte ga jebati :)
Prošlo, zajebi piće, nek ti plati večeru.
koja je razlika izmedju cara i kralja?
car je veca titula
Не зезајте га, можда је дечко мислио да треба да буде гол и у другом полувремену! :)
Мусаш
http://www.mycity.rs/Istorija/Razlika-car-kralj.html#59224
Видиш, ја сам мислио да је краљ јачи од цара
jebemumiša, pa tako mi recite... nisam znao da li se to ''iz 2 u 2'' odnosi na celu utakmicu (prolazi ako gost vodi na poluvremenu i dobije na kraju, bez obzira na golove u drugom poluvremenu) ili na dva odvojena poluvremena (da gost mora da da gol više od domaćina u oba poluvremena (npr ako je 1:2 rezultat u prvom poluvremenu i da u drugom bude 1:1, to bi značilo da utakmica nije ''prošla'' jer gost nije ''dobio'' drugo poluvreme).
EDIT: Ja sebe ništa nisam razumeo šta sam napisao, ali bitno da je tiket proš'o....