Разноразно питање

1. Знамо ми Ретарде, што си ти мислио, ок је, не морају да дају у оба полувремена гол :)

2. Ај ми реците што мени неће да сачува гиф онако лепо да се помера, него ми сачува као обичну слику, замрзнуту?

3. Како неће, Нато :)

4. @Слепи Ретард
    Nemoj se ljutis, salamalala.

Ај ми реците што мени неће да сачува гиф онако лепо да се помера, него ми сачува као обичну слику, замрзнуту?

Mozda ti sacuva lepo, nego ne moze svaki program preko kojeg ga otvoris da ga prikaze tako.

5. Па неће :(
    Кога код сам питала свима је нормално, само мени није :)

6. fala, braćale.... mwa mwa <3 <3 <3

7. Mozda ti sacuva lepo, nego ne moze svaki program preko kojeg ga otvoris da ga prikaze tako.

То што он каже, Нато...

Идеш десни клик па привју на слику.
    Ако неће, не знам, не ради ми мозак сад што може бит :)

8. Немојте ме зезати, нисам малоумна. :))
    Ишла на привју, отварала преко свега и свачега и неће. Ај можда ће ујутру неко знати, одох да спавам. :)

9. A bre, sranje ovo pomaganje, svi se nesto ljute.... :)

10. Не љутим се бре, шта вам је. :))

11. Zezam se. Ne znam onda stvarno, mozda je nesto sa kompom. Jel ti otvarao gifove normalno pre?

12. Купила сам лаптоп пре годину дана и није никад отварао. :)

13. Hmmm. Bem ti tehniku. Stvarno nemam ideju, da ti ne gubim vreme dalje. Mozda ce se oglasiti neki haker.... :)

14. Ма снаћи ћу се и сама. :)

15. Nato, gif ti je sačuvan, ali ne mogu svi programi da ga prikažu kao pokretnu animaciju.
    Probaj da ga prevučeš i otvoriš preko nekog pretraživača. Vidićeš da se pomera. :)

16. Па превукла сам, мајку му. :) Немогуће да ми ниједан програм не отвара гиф. Мораћу изгледа да скинем неки. :)

17. http://gifanimations.com/GA/animation/MenuSelection/1/10
    Можда не ваља гиф, пробај овај да скинеш и отвори га преко гоогле цхром-а. Мени ради. На привју не ради. Провери.

18. Хоће кад преко хрома отворим. Иначе ми ниједан гиф не отвара овако, ваљда ниједан програм ми не подржава гифове, јебему миша.

19. Нисте ми помогли око лека, ај сад овде нек ми него одговори. Треба ми неки извештај што се тиче монетарног стања наше државе се месец септембар. Значи курс евра имам, па ми треба неки мањи реферат да л' је било шит или је било добро, шта је могло да се купи шта није, инфлација и та срања, па ако је неко расположен да помогне.

20. Kako se zove onaj klinac, bila je priča pre par godina, neki afrički desetogodišnjak kome je Inter ponudio dobru lovu da pređe kod njih, al je ovaj odbio jer je imao samo 10 godina.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.