Разноразно питање

1. mozda mi i jesmo pravili nase oceve, a nismo toga svjesni, nego govorimo da mi licimo na njih, a prava istina je da to oni lice na nas!

2. А оно кад се вратиш тако кроз вријеме, па видиш да ти је баба намртво добра цупи, би ли пао у искушење да направиш свог оца? Поготово ако се палиш на винтиџ? А?

ХАХААХАХАХ

3. ahil nece stici kornjacu nikada
    sto se tice pinokia,sve zavisi od vremena,ako kaze-sad ce da poraste,slagace i nos ce mu porasti,jer je sad trenutni momenat,a u trenutnom momentu,nos mu ne moze porasti i nece,a ako kaze-nos ce mi porasti,onda nije slagao,jer ce mu nos porasti kad-tad u buducnosti,a ako slucajno nece,e onda je slagao i porasce mu nos
    dedu ne bi mogao ubiti,promasio bi ga ili bi ti se zaglavila metak u cevi,priroda da ga ubijes ne bi dozvolila

sam postavljam pitanja i sam odgovore dajem

4. dedu ne bi mogao ubiti,promasio bi ga ili bi ti se zaglavila metak u cevi,priroda da ga ubijes ne bi dozvolila

A sekira u vugla?

5. ako kaze-sad ce da poraste,slagace i nos ce mu porasti

ne valja ti ovo :)

6. pa sapleo bi se :)...pre bi sebe ubio u pokusaju da njega ubijes,nego...da ubijes njega

7. A ako se stvori Luk Skajvoker i da ti lajtsejbr? Šta onda?
    JU KENT FAJT D FORS!

8. Skočiš sa njim iz aviona, s' tim što ti imaš padobran, na njemu 5 kila C4, koji je podešen da eksplodira 10 sekundi od skoka. Ispod bara sa krokodilima, i ti pucaš iz emke.
    Izvuci se iz ovoga, bitch!
    :)

9. 5kg C4?
    Pa to će i tebe da ubije...

10. do toga ne bi ni doslo,isto kao sto ne bi mogao da ga upucas,tako ne bi ni mogao da ga metnes u avion...recimo,desila bi se nesreca pre toga i samo on bi preziveo

11. ollanik kako možeš da znaš tako nešto?

12. Gurnem ga u jamu sa 30 crnih kraljevskih kobri.

13. pa samo tako moze biti

14. e jebiga ollanik, vidim ja ti za dedu navijas.

15. Po nekom zakonu ili ?

16. stefane,u svakom pokusaju bi zavrsio kao vuk protiv ptice trkacice ili tom protiv dzerija

17. ČEKAJ!
    Šta ako mu ti svršiš u usta, i on postane peder?

18. Hahahahahahahaha!
    A idi u kurac Edi, zagrcnuo sam se jabukom :D

Oll, moguće je. Samo što u tom slučaju, ni tvoj ćale, ni ti ne bi postojali, kao ni dela i postupci kojima ste na najmanji način uticali na nekoga.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.