Разноразно питање

1. mozda mi i jesmo pravili nase oceve, a nismo toga svjesni, nego govorimo da mi licimo na njih, a prava istina je da to oni lice na nas!

2. А оно кад се вратиш тако кроз вријеме, па видиш да ти је баба намртво добра цупи, би ли пао у искушење да направиш свог оца? Поготово ако се палиш на винтиџ? А?

ХАХААХАХАХ

3. ahil nece stici kornjacu nikada
    sto se tice pinokia,sve zavisi od vremena,ako kaze-sad ce da poraste,slagace i nos ce mu porasti,jer je sad trenutni momenat,a u trenutnom momentu,nos mu ne moze porasti i nece,a ako kaze-nos ce mi porasti,onda nije slagao,jer ce mu nos porasti kad-tad u buducnosti,a ako slucajno nece,e onda je slagao i porasce mu nos
    dedu ne bi mogao ubiti,promasio bi ga ili bi ti se zaglavila metak u cevi,priroda da ga ubijes ne bi dozvolila

sam postavljam pitanja i sam odgovore dajem

4. dedu ne bi mogao ubiti,promasio bi ga ili bi ti se zaglavila metak u cevi,priroda da ga ubijes ne bi dozvolila

A sekira u vugla?

5. ako kaze-sad ce da poraste,slagace i nos ce mu porasti

ne valja ti ovo :)

6. pa sapleo bi se :)...pre bi sebe ubio u pokusaju da njega ubijes,nego...da ubijes njega

7. A ako se stvori Luk Skajvoker i da ti lajtsejbr? Šta onda?
    JU KENT FAJT D FORS!

8. Skočiš sa njim iz aviona, s' tim što ti imaš padobran, na njemu 5 kila C4, koji je podešen da eksplodira 10 sekundi od skoka. Ispod bara sa krokodilima, i ti pucaš iz emke.
    Izvuci se iz ovoga, bitch!
    :)

9. 5kg C4?
    Pa to će i tebe da ubije...

10. do toga ne bi ni doslo,isto kao sto ne bi mogao da ga upucas,tako ne bi ni mogao da ga metnes u avion...recimo,desila bi se nesreca pre toga i samo on bi preziveo

11. ollanik kako možeš da znaš tako nešto?

12. Gurnem ga u jamu sa 30 crnih kraljevskih kobri.

13. pa samo tako moze biti

14. e jebiga ollanik, vidim ja ti za dedu navijas.

15. Po nekom zakonu ili ?

16. stefane,u svakom pokusaju bi zavrsio kao vuk protiv ptice trkacice ili tom protiv dzerija

17. ČEKAJ!
    Šta ako mu ti svršiš u usta, i on postane peder?

18. Hahahahahahahaha!
    A idi u kurac Edi, zagrcnuo sam se jabukom :D

Oll, moguće je. Samo što u tom slučaju, ni tvoj ćale, ni ti ne bi postojali, kao ni dela i postupci kojima ste na najmanji način uticali na nekoga.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.