Ako lik A svaki put vodi švalerku u inostranstvo da bi joj metio pa proputuju svet, a lik B sedi na aerodromu u Milanu i meće internacionalno ali ustoličeno,
koji od njih se kvalifikuje za Carinu mapu jebanja (obrisan poster), odnosno čija je bogatija?
Od lika B.Ovaj prvi konstano jebe istu picku,a lik B je okusio sa svakog kontinenta,a mozda i vecine svetskih zemalja.Tako da je kroz njihove picke spoznao i njihovu kulturu...Lik A je mozda spoznao kulturu putujuci,ali je i dalje ostao samo na toj jednoj vagini.
Ако ја хипотетички дркам на сестру од тетке мог брата од тетке, да ли је то погрешно? Мислим, није ми никакав род, а и занима ме чисто информативно, свеједно ћу (хипотетички) наставити (много добра емо цава).
До јаја, хвала свима на подршци! Већ овог трена ћу кренути у акцију растерећена ума.
Daj sliku pa ću ti podrobnije odgovoriti lololo
Е па сад, јесте да је она само сестра од тетке мог брата од тетке, али је такође и сестра од тетке мог брата од тетке, тако да, јебига, не дам! Крв није вода. лоло
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
kad bi ga ubio onda sve to ne bi postojalo...ako ja poginem,poginuo sam,nisam poremetio tok vremena
Najduža definicija?
Ova, da ja znam.. http://vukajlija.com/mobilni/11004 ..
Ipak mislim da je ova, kolega http://vukajlija.com/rekvijem-za-nade/284849
Mislim ono dolje su brojevi itd.... a i mislim da je kopi pejst
Taj rad.
Ako lik A svaki put vodi švalerku u inostranstvo da bi joj metio pa proputuju svet, a lik B sedi na aerodromu u Milanu i meće internacionalno ali ustoličeno,
koji od njih se kvalifikuje za Carinu mapu jebanja (obrisan poster), odnosno čija je bogatija?
Od lika B.Ovaj prvi konstano jebe istu picku,a lik B je okusio sa svakog kontinenta,a mozda i vecine svetskih zemalja.Tako da je kroz njihove picke spoznao i njihovu kulturu...Lik A je mozda spoznao kulturu putujuci,ali je i dalje ostao samo na toj jednoj vagini.
Ако ја хипотетички дркам на сестру од тетке мог брата од тетке, да ли је то погрешно? Мислим, није ми никакав род, а и занима ме чисто информативно, свеједно ћу (хипотетички) наставити (много добра емо цава).
Jogurte, nije brate, i ja sam to radio.... Opušti se i uživaj
Ti bi drko i na kuvani fetus mrtve koze iz Mongolije, samo napred.
I ti svašta pitaš, što bi bilo pogrešno. :)
Daj sliku pa ću ti podrobnije odgovoriti lololo
До јаја, хвала свима на подршци! Већ овог трена ћу кренути у акцију растерећена ума.
Е па сад, јесте да је она само сестра од тетке мог брата од тетке, али је такође и сестра од тетке мог брата од тетке, тако да, јебига, не дам! Крв није вода. лоло
Jbte neću je puno klati, samo hoću da joj pustim krv lolo
OVIM JE SVE REČENO!
DRKAJ BRATE JOGURTE!
Mač sa dvije oštrice... Kako si zaštitnički okrenut prema njoj :D
Jöгурт ima moralne dileme, došlo zadnje vreme.
Da da čuvaj joj leđa, za svaki slučaj.
Поделио бих све, али емо цаве не! лолол
Управо куцам левом руком, ако ме разумеш лолололол
То је вероватно зато јер смо се доста дружили као деца. Хм...
A čega ste se igrali u toku tog druženja? Da niste proljeća?