Разноразно питање

1. To je profesionalna tajna.

2. Ja verujem da Brusa tako zabole uvo za sve te SNS fore i da drugima odgovara čisto tako da bi se malo zajebavao.

3. Tako me dobro poznaješ, prosto ne verujem :)

4. ♥ Ali mogu misliti koja je to uživancija, još ako malo začiniš i prepumpaš stvari, a svi naokolo se odmah prime i pričaju kako je politika užasna i kako su svi govna. Ponekad mi dođe mi da se učlanim samo zbog toga. :)

5. Treba da me vidiš kad van sajta ozbiljnog lika zaklimam glavom levo-desno i kažem "Ali oni sa Vukajlije ništa ne kapiraju. Ne razumem kako im nije jasno da je Aca najbolji za Srbiju, a znam da su inteligentni ljudi."

6. Kakvo blago za diskusiju, još uživo! A kako si uvežbao tu ozbiljnu facu? Ja sam očaj živi, kad god nešto pokušam kao da zajebavam, krenem da se kidam od smeha, očaj.

7. Vrlo je jednostavno: dobro isplaniraš tačne reči koje misliš izgovoriti za početak, sačekaš trenutak kad je diskusija već krenula na ozbiljne teme, pokušaš da se prisetiš nečeg što ti je teško za razumeti ali ga ipak dobro poznaješ (ja obično ponavljam teoreme ili formule iz matematike), a jezik pustiš da izgovori pripremljenu rečenicu. Važno je samo da nastaviš razmišljati o istom onom o čemu si i razmišljala u toku izgovaranja izjave bar dok prestanu da te čudno gledaju :)

8. Брус, не сери.

9. Moraću da probam, samo da smislim o čemu da razmišljam i skoncentrišem se dovoljno da kažem ovo drugo naglas.
    Ladno nema bojazni da neko primeti, niko ti živ ne veruje da te zabole. xexe

10. Thilmo

Брус, не сери.

Opa, odajem ti tehnike?

11. Vas treba sve poslati u Iran, pa vi onda ne plaćajte struju Homeiniju tamo lolo

12. Dugo rasni bio odbanovan lolo
    Šta je otvorio verovatno ste obrisali temu

13. nisam u toku, ceo dan se mlatim kojekude

14. Ništa bitno...a nije to jedini razlog za ban, nego je dovoljno to da navedem, a mrzi me sve i da navodim.

15. nisam u toku, ceo dan se mlatim kojekude

Lupao minuse na info sajtovima. klololollol

16. Nije ta, za tu je već bio banovan pre pet dana :)

17. Што сте бановали Стевана? Сад ће му бити досадно па ће убијати мајку од батина да се разоноди. Монструми, носићете жену на души. Можете ли ноћу да спавате?!