Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ovo je i kod mene slučaj. Kapiram da je to slučaj kada dve različite, a velike kompanije stoje iza sajta, odnosno brauzera, pa dođe do konflikta u pogledu kompatibilnosti.
Ovo nisam ukapirao. Google je vlasnik i Hroma i Jutjuba
Гугл је власник Јутјуба.
Топ Гир пратим онлајн преко сајта streetfire.com, тако да, по твојој причи, он би најбрже радио у Мозили?
Al da kazem ja vama nesto rodjaci, ortak kupio munju od kompa i koristi jebeni Internet Explorer i ne da sije , nego jebe keve.
Tako da , ovo sto mi vagamo koji je browser bolji za nase kante je #thirdworldproblem :D
kada smo vec kod opere.drugar reinstalirao vindows.nece mu opera na jutjub.kaze treba neki fles plejer.meni se to nikada nije desilo.tako mi nesto objasnio.
matori, ako imaš novi komp, šljakaće ti i eksplorer bez jebemti kontam. moj komp je iz 2008...
edit: eo, gazimud me pretekao. Pokušaj s par pretraživača, vidi ko najbolje šljaka, opet zavisi sve od kompa do kompa.
I majkrosoft je vlasnik skajpa pa nije njihov proizvod, tako ni jutjub nije pravio gugl već samo otkupio, njihove su pretpostavljam samo ove novije modifikacije što integrišu na njega tvoj gugl akaunt.
Sprdam se bre za Jutjub i Hrom. Ironija i tako to.
kada smo vec kod opere.drugar reinstalirao vindows.nece mu opera na jutjub.kaze treba neki fles plejer.meni se to nikada nije desilo.tako mi nesto objasnio.
Tako i mom ortaku izaslo da mu treba JAVA! Tri dana urlao na komp da je budan, pisao mejlove podrsci majkrosofta i to na kompu uz koji je dobio windows 8 legalan.
Ovi mu odgovorili da mora da instalira javu, kaze pocela govna imperilijasisticka da ga zezaju, otisao u prodavnicu i vratio komp, kupio plejstejsn cetvorku i sad mu stoji jer nema kinte za igrice
OK, ostavio sam lufta za tu opciju :D
A siguran sam da je Gugl itekako radio na jućubu otkako ga je kupio. Ne dovoljno, očito. Svakako je glupo da bolje radi npr. na Operi, naročito, jer koristi isti engine kao Chrome.
A i Skajp radi OK na Vindozi :D
Ja koristim onaj brauzer integrisan u Google Earth!
Inace , konkretan problem sa Tjubom i hromom je taj sto je na tjubu ubacen HTML5. Za jace masine to ne predstavlja problem, al za sporije itekako jeste.
Cackajte po podesavanjima i iskljucite HTML5, oseticete razliku sigurno.
Jbg, oni prave update za korisnike iz USE gde sigurno NIKO ne fura komp iz 2010 i stariji
Ovi mu odgovorili da mora da instalira javu, kaze pocela govna imperilijasisticka da ga zezaju, otisao u prodavnicu i vratio komp, kupio plejstejsn cetvorku i sad mu stoji jer nema kinte za igrice
nije losa ni ova fora kao moguce resenje.samo sto mislim da ce biti ista fora za igrice.
meni dao drugar pre mesec dana soni keca.koji sam hipster.korejska fuca.banja.
To je bilo štogod, eh kad se samo setim al se nekad dobro jelo baš. Ima sad do jaja PS1 emulator za android, radi komotno i na slabijim telefonima, single kor i 512 rama bude dosta, tipa 50-60 evra polovan.
windows 8 ima problem sa Javom, nije ni čudo...
Ајој.
Imam ja w8 sve najnormalnije radi. Ne znam šta ga jebalo, mada sam ja piratsku skin'o, nisam oriđiđi, ove piratske su bolje. :)
Mada bih instalirao w7, al ortak imao na flešu ovo, drugi fleš dao drugu, i ja reko' ajd šta sad, mada sam i ja bio skeptičan.
Ali brate da on umesto kompa uzme PS4, i da posle nema za igrice???? Pa nije baš najbistriji aa?
Gledam sad ovo što je Gazimudo napisao za YouTube i HTML5. Još gledam kako da ga isključim. Meni na ovoj strani piše da mi koristi HTML5 kad je moguće, a moguće je.
https://www.youtube.com/html5
Definitivno je to razlog što YT slabo šljaka na Hromu.
https://www.youtube.com/watch?v=slSOTVQOb34
Мени је сецкао ЈТ на Хрому, па сам прчкао нешто по плагиновима и радио је после добро.