dajte bre ljuti zajebavam se ono za javu, nisam znao sta drugo da nalupam :D
E da, jos jedna stvar za hrom i tjub je sledeca:
Hrom u sebi ima fles plejer, za razliku od ostalih pregledaca. A plus vecina nas imai nstaliran fles plejer rucno. i odna u njemu rade OBA. WHICH IS BAD, 'KAY?
Kucajte ono plugins, i kad dodjete do fles plejera, imacete 2. oba ce biti enable, a vi idite na disable onog chromovog (adresa ce biti u folderu hroma) a ostavite onaj sto je u C/Windows cini mi se...
ma, cd kad se pojavio bio dobar, mnogo bolji od bilo cega drugog u to vreme, tipa kasete i diskete...
makromedija fles (kasnije adobe fles), je od samog pocetka bio govno, koje je mozda u nekom svom najranijem zacetku i imalo neku dobru ideju, ali 2ns nakon toga se pretvorilo u igracku za decu da nakicerisu sajt i trose internet i struju bez razloga.
eventualno da ti sviraju muziku u poyadini posto su kul :)
zezam se, i pored toga, los je softver to. lose odradjeno od pocetka, odstupao od ostalog sadrzaja na internetu, a nakon toga samo natrpavano i krpljeno, bez da se isprave te osnovne greske.
Nađoh ovo, izgleda da je ultimativno rešenje:
https://chrome.google.com/webstore/detail/spoi-options/medeknkggnkeffoahbphecmjoakbpiab
da li zna neko to za operu i fles plejer?nesto je vezano za adobe.
da ne predlazem coveku da uzme soni 4 :)
dajte bre ljuti zajebavam se ono za javu, nisam znao sta drugo da nalupam :D
E da, jos jedna stvar za hrom i tjub je sledeca:
Hrom u sebi ima fles plejer, za razliku od ostalih pregledaca. A plus vecina nas imai nstaliran fles plejer rucno. i odna u njemu rade OBA. WHICH IS BAD, 'KAY?
Kucajte ono plugins, i kad dodjete do fles plejera, imacete 2. oba ce biti enable, a vi idite na disable onog chromovog (adresa ce biti u folderu hroma) a ostavite onaj sto je u C/Windows cini mi se...
Koji sam hakler
Imam fantastičan win 8 krek. Kome treba na pvt.
Rade salji. JEs da nemam win8,al to je blago koje se mora uskladistiti na externom
Ene.
Тотално реална прича иначе. Има таквих павијана колко оћеш.
Neka ga i fleš i HTML5, nov komp, bole me tuki, pišaj po sirotinji!
fles je najgore skrnavljenje koje je neko mogao da uradi kompjuteru i internetu. fala bogu pa ce ga iskoreniti za koju godinu...
Šta sereš, bolje od cd - a sto puta! :)
лолололололололололол
Е да, кад смо већ код ове теме (фала људи), који је најбољи програм за скидање с јућуба а да мож на седмицу да се инсталира?
ma, cd kad se pojavio bio dobar, mnogo bolji od bilo cega drugog u to vreme, tipa kasete i diskete...
makromedija fles (kasnije adobe fles), je od samog pocetka bio govno, koje je mozda u nekom svom najranijem zacetku i imalo neku dobru ideju, ali 2ns nakon toga se pretvorilo u igracku za decu da nakicerisu sajt i trose internet i struju bez razloga.
zašto je tema sprasnog zaključana? baš je bila interesantna.
Ma šta će ti program za to. Evo elegantnog rešenja:
http://deturl.com/
Ne treba ti program Jankoviću.
Kada si ušao u spot i gledaš ga, gore je link u adres baru. Samo udeni "ss" odmah nakon www. i rokni enter.
eventualno da ti sviraju muziku u poyadini posto su kul :)
zezam se, i pored toga, los je softver to. lose odradjeno od pocetka, odstupao od ostalog sadrzaja na internetu, a nakon toga samo natrpavano i krpljeno, bez da se isprave te osnovne greske.
Njihov, kucaj youtube downloader ako ćeš da skidaš videoe, a ako ćeš mp3 youtube-mp3
A ako ćeš gifove da praviš, (znam da nećeš, al ajde), yourepeat.com samo odmeriš i CAP!
Ovaj meni savršeno radi posao
http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm
Bili smanjilo temperaturu u komp mi sto ako bi obrnuo 2 ventilatora u njega da biju