Разноразно питање

1. A jebem te usta. Aj mrs na spavanje. Ceko te pop da te srede za raku jebem te.
    Ja jos budala da pomognem

2. Mislim da to Brus nije zaslužio.

3. Kakav Brus za Jodzu kazem. Aj nemoj da Tilmujes.

EDIT:Odaberite Bohoru defku,nije zasluzio al kad se vec uvlaci sto da propadne

4. Што се ложиш шаране, само зе зајебавам!

5. A jel cukas?

1:0 jodzo, 1:0
    Sacekacu te, zasad vodis

6. Радијацијо колко Чукам има слова?

7. Kakav Brus za Jodzu kazem. Aj nemoj da Tilmujes.

EDIT:Odaberite Bohoru defku,nije zasluzio al kad se vec uvlaci sto da propadne

Brate...

8. Sva sreća pa se ne drogiram

9. Brate...

šololololo

10. Upoznas se sa vrh ribom u nekom kaficu ili gde vec, ono jebo te, najbolja picka koju si u zivotu video, privedes gajbi, pocnes da skidas, kad ono, lejdiboj jebo te. Osim toga sto ,, joj " visi palamar medj' nogama, to je i dalje najbolja ,, picka " koju si video...

Sta radis?

Trpas ili teras napolje?

11. Trpaš jebo te dan. Kaki kurac napolje. Svuda mu je bolje nego u gaćama. Ako ti je gadno nek se obuče do pola pa nek te oralno zadovolji. Ako ti nije gadno zadovolji ti nju. Oralno :)

12. Ako stvarno izgleda kao žensko facom i to - ic bloudžob tajm. Jedno 5-6 puta.

13. Trpas i cutis. Ako neko sazna vadis se da si bio pijan i drogiran.

14. Ribu bi morao da nagovaraš na anal sa šansama 20%. Ovako je sigurica. Samo preciziraj ko trpa, da ne bi bilo nesporazuma.

15. Osim toga sto ,, joj " visi palamar medj' nogama, to je i dalje najbolja ,, picka " koju si video...

Braaaaaate...Pa, čak i kad si pijan k'o tri bulje a, fazon, hetero si, valjda opet postoji u mozgu, genetskoj substrukturi, šta li, neke ćelije koje polno kategorizuju osobu s preke strane. Zato i svako od nas ima ona "jebo-sam-skrndelja-ili-baba-Milku-s-petog-sprata-uvrh-glave" iskustva, ali ne i ona "joj-brate-kako-samo-bio-pijan-pa-sam-slučajno-jeb'o-trandžu-al-znaš-brate-koja-pička". Prosto je tako.

A i troluješ.

16. ne samo isterati napolje nego i istucji udarcima nogom svuda po telu

17. kako da promenim pasvord na gmailu?

18. Zovnuti sa njom njime neku kurvu sa pičkom i onda ti jebeš kurvu sad srecan a ova ovaj joj ga gura u usta i nabija se na ivicu od stola, trlja čmarom rupicu. Posle ti svrsis po kurvi i trandzi a trandza po tebi i kurvi i na kraju kurva svu spermu poliže i svi srećni.

19. Pezose, odeš na svoju sličicu u ćošku, pa Akaunt (ali ne "prikaži nalog/account", nego baš lin "Nalog/account"), pa Security i tamo imaš za password

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.