Mislim da to Brus nije zaslužio.
Kakav Brus za Jodzu kazem. Aj nemoj da Tilmujes.
EDIT:Odaberite Bohoru defku,nije zasluzio al kad se vec uvlaci sto da propadne
Што се ложиш шаране, само зе зајебавам!
A jel cukas?
1:0 jodzo, 1:0
Sacekacu te, zasad vodis
Радијацијо колко Чукам има слова?
oIo
EDIT:Odaberite Bohoru defku,nije zasluzio al kad se vec uvlaci sto da propadne
Brate...
Sva sreća pa se ne drogiram
šololololo
Upoznas se sa vrh ribom u nekom kaficu ili gde vec, ono jebo te, najbolja picka koju si u zivotu video, privedes gajbi, pocnes da skidas, kad ono, lejdiboj jebo te. Osim toga sto ,, joj " visi palamar medj' nogama, to je i dalje najbolja ,, picka " koju si video...
Sta radis?
Trpas ili teras napolje?
Trpaš jebo te dan. Kaki kurac napolje. Svuda mu je bolje nego u gaćama. Ako ti je gadno nek se obuče do pola pa nek te oralno zadovolji. Ako ti nije gadno zadovolji ti nju. Oralno :)
Ako stvarno izgleda kao žensko facom i to - ic bloudžob tajm. Jedno 5-6 puta.
Trpas i cutis. Ako neko sazna vadis se da si bio pijan i drogiran.
Ribu bi morao da nagovaraš na anal sa šansama 20%. Ovako je sigurica. Samo preciziraj ko trpa, da ne bi bilo nesporazuma.
Braaaaaate...Pa, čak i kad si pijan k'o tri bulje a, fazon, hetero si, valjda opet postoji u mozgu, genetskoj substrukturi, šta li, neke ćelije koje polno kategorizuju osobu s preke strane. Zato i svako od nas ima ona "jebo-sam-skrndelja-ili-baba-Milku-s-petog-sprata-uvrh-glave" iskustva, ali ne i ona "joj-brate-kako-samo-bio-pijan-pa-sam-slučajno-jeb'o-trandžu-al-znaš-brate-koja-pička". Prosto je tako.
A i troluješ.
ne samo isterati napolje nego i istucji udarcima nogom svuda po telu
kako da promenim pasvord na gmailu?
Zovnuti sa njom njime neku kurvu sa pičkom i onda ti jebeš kurvu sad srecan a ova ovaj joj ga gura u usta i nabija se na ivicu od stola, trlja čmarom rupicu. Posle ti svrsis po kurvi i trandzi a trandza po tebi i kurvi i na kraju kurva svu spermu poliže i svi srećni.
Pezose, odeš na svoju sličicu u ćošku, pa Akaunt (ali ne "prikaži nalog/account", nego baš lin "Nalog/account"), pa Security i tamo imaš za password
A jebem te usta. Aj mrs na spavanje. Ceko te pop da te srede za raku jebem te.
Ja jos budala da pomognem