Разноразно питање

1. 2014 godina ljudi još imaju problema sa pop up govnima.

Instaliraj antivirus. Koji? Bilo koji.

2. Мурби, да ниси инсталир'о нешто у последње време? Мени је тако било. Баш искачући прозори, а не они горе тул барови или како се већ зове... Иди у контрол панел, па погледај тамо у програмима ове последње инсталиране и ако видиш нешто непознато, бриши то. Односно деинсталирај. Може бити да си инсталирајући нешто, инсталир'о још нешто.

3. Јесе мен пречињава или је ово онај ковач "Милкицеее, једна кафа за мен и мајстор Љубу"?
    https://www.facebook.com/dragangera.petrovic

4. ЈЕ БО ТЕ

деси га нашо

5. Копо да нађем неку његову слику, бацило ме на клип и у комемтарима нашо име и надимак.

6. Sto mi obrisaste poster? Ako mislite da je komentar postera plagijat nije jer sam ga postavio pre nego sto su isti takvi komentari bili u vesti na koju se odnosi poster

7. Имам питање из међународног приватног права, има неко овде ко може да ми помогне?

8. Ajde reci pa da vidim dal znam?
    Edit: al ne garantujem nista posto sam poodavno polozio to.

9. Nesto razmisljam, posto je ona teme o stulicu obrisana ali je ostala u kesu na google dal postoji mogucnost da se nadje ta cuvena tema o karleusi sto je obrisana?

10. Jebote, šta nošenje kačketa napravi od čoveka :)

11. Aj jedno ozbiljno pitanje, zna li neko gde mogu da se kupe zastave država, tj neka prodavnica u Beogradu gde to ima?

12. Rekoh Beograd, ne Kotež...

13. 'oš ti dam par dana slobodno da možeš otići? Poruči netom od njih :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.