Разноразно питање

1. Poručio bih ja da nije stranica u pripremi :D

2. Al ste kolegijalni, ja mislio da znate neku ovako radnju u BG-u, to sam i ja uspeo da izguglam, mada ne verujem da prodaju ovako zastave, moraću to sam da ih pitam...

3. evo ti i to kad te mrzi da tražiš:

GMT COMPANY
    +381 3318 331, 3319 647
    +381 65 3319 647
    Email:office@gmt.rs

:)

4. pa ovo ti je radnja u bgu lolo

ako ti treba zastava srbije, viđao sam na onim uličnim štandovima u knezu i na kalemegdanu

5. Hahahaha hvala Bruse...
    Nije zastava Srbije, hoću da kupim zastave zemalja gde sigurno nikad neću ići, ovako sam kupovao tamo gde sam bio...

6. ovi rade sve što ti padne na pamet, ali cene ne znam

7. који ће ти курац то

8. hoću da kupim zastave zemalja gde sigurno nikad neću ići

čemu? kontam da kupiš u inostranstvu zastavu zemlje gde si putovao da imaš kao uspomenu ali ovo ti je klasično bacanje para

9. Kolekcija, Dvajte, ako neki mogu sličice da skupljaju mogu i ja zastave, šta ću kad volim...

10. nisam znao da si strastveni kolekcionar, uživaj lolo

11. имал неко идеју где могу да нађем све епизоде дигимона АЛ ДА СУ НА СРПСКОМ? Јбг, морам нечим да занимам клинце, а и мени се гледају. Само немојте wix пошто не ради.

12. Јел се сећа неко како се зове цртаћ који је ишао на ртсу пре десетак година, као о историји фудбала, па свака епизода у другој епохи и тако нешто, типа инке маје

13. ''Фер плеј'' мислим да се звало

14. Jeste, Fer plej. Španci radili, zove se Historias del fútbol.

http://youtu.be/EJfQVZMW31o

15. https://www.youtube.com/watch?v=hWzYWlGIQEY#t=21

Размишљам да ли да гледам, плашим се да се не разочарам

16. Šaznam, ne nađoh na srpskom sad.

17. pojavila mi se ispod pazuha neka na dodir bolna kvržica. je li to nešto za šta treba ići doktoru? ili da guglam pa da saznam da je rak u pitanju?

18. имо сам ја то, изгледа да је била чибуља

19. Aj jedno ozbiljno pitanje, zna li neko gde mogu da se kupe zastave država, tj neka prodavnica u Beogradu gde to ima?

Имаш у радној жени на углу косовске и влајковићеве разних застава, погледај тамо.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.