Разноразно питање

1. Celte uzmite je vaspitajte onda da nije lepo da se slika gola i da kači slike na kojekakve sajtove. 200 ljudi ima slike jbt.

to sto radite po privatnim porukama je vasa stvar. takodje, kacenje vasih slika je vasa stvar. kacenje tudjih i ismevanje autora kao osobe, a ne kao profila ovde po forumu se ne tolerise, nebitan kontekst. jednostavno, ban :)
    20 dana je zato sto ajd, sama kacila ovde, inace ono moze i trajni da bude.

2. Ljudi, dok se vi zajebavate nauka trpi, nek prosledi neko. Koliko ima slika?

3. Celte, nije takva politika bila kad su slike od Komada bile u pitanju al sad nema ni veze. Inače ja nisam zna za to, a nije ni realno jbg ako je ona kačila sama šta ima da joj smeta što sam ja kačio. Baš je nejasno. Drugo bi bilo da sam joj upao na fejs pa sam uzeo. Da, priznajem da sam napisao da jemalo ružnjikava al jbg moj ukus.

4. Jel ima samo jedna slika ili vise?

5. Aj recite čije su sise, radoznali smo

6. Mil'ca.

Aj recite čije su sise, radoznali smo

Њене.

7. твоје милце

8. Uništiće me tvoj smisao za humor

9. Celte, nije takva politika bila kad su slike od Komada bile u pitanju al sad nema ni veze. Inače ja nisam zna za to, a nije ni realno jbg ako je ona kačila sama šta ima da joj smeta što sam ja kačio. Baš je nejasno. Drugo bi bilo da sam joj upao na fejs pa sam uzeo. Da, priznajem da sam napisao da jemalo ružnjikava al jbg moj ukus.

pazi, kod takvih stvari mora da se presece. recimo da je kao najgori prekrsaj ovde to isto kao i ubistvo. i recimo neko ubije nekog drugog sto se muci, i trazi to od njega.
    i svejedno, ode taj u zatvor. bar malo, iako mozda u tom slucaju nije pravedno. ali, ako pocne da se gleda kroz prste, malo po malo i doci ce se u situaciju da se ubistvo procenjuje da li je ok ili ne, a tad dolazi do gresaka.

tako da, nekad je pravedno, nekad nije, ali okaci neciju privatnu sliku ili podatke javno ovde, i dobices ban.

10. kolko god izgledalo tako, ipak nije ovo sajt tipa kobajagrande gde se ismevaju ljudi. nije valjda...

11. Celte, ukrali ti auto!!!

12. Kajtezzze zemo, ako dobijes slike proslijedi i ja sam dijete i ja bi se igro

13. Ok kapiram. Mada nema ni veze nek se kola slome na mojim leđima.
    Šta tebe treba da boli kurac dal je ona kačila odakle meni slike sisa i to. Privatne su i ćao.
    Sa njom ću ja lako i kraj priče. Svako dobro tebi i tvojima.

14. ili podatke javno ovde, i dobices ban.

Ovo napisati jedno 5-6 dana nakon što su objavili kaizenove podatke. Smelo.

pazi, kod takvih stvari mora da se presece. recimo da je kao najgori prekrsaj ovde to isto kao i ubistvo. i recimo neko ubije nekog drugog sto se muci, i trazi to od njega.
    i svejedno, ode taj u zatvor. bar malo, iako mozda u tom slucaju nije pravedno. ali, ako pocne da se gleda kroz prste, malo po malo i doci ce se u situaciju da se ubistvo procenjuje da li je ok ili ne, a tad dolazi do gresaka.

tako da, nekad je pravedno, nekad nije, ali okaci neciju privatnu sliku ili podatke javno ovde, i dobices ban.

Ti ode u krajnost jebote.
    Isto tako mogu i ja u drugu krajnost, ako na primer kažem: Zamisli ona napiše definiciju, ej, i meni se ta definicija svidi (hipotetički rečeno svidi), i ja je linkujem u nekoj svojoj definiciji. OĆU LI TAD U ZATVOR?

P.S. Raspravljam sve ovo samo zato što je ban predugačak po meni, nisam mod, možda su drugačija pravila, da ste stavili 2-3, pa i 7 dana ne bih reč rekao. Ali ja okačim slike, ti ponoviš moj post i dobiješ 20 dana ban. Ma daj. Treba više razgovarati o "razboritosti" onoga ko je tu sliku okačio. ŠTA JE HTEO DA POSTIGNE TOM SLIKOM? Koji cilj želi da postigne ako okači tu sliku? Pozdrav, počinje derbi.

15. oću ja sise, šaljite u pvt

16. A bradavice ko opštinski pečat jbt!

17. па добро шта фали

18. imam li ja nekoga ovde pa pitam u vezi virusa hiva u pvt, ko zna oko toga?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.