koliko slika je bilo uopšte, ja sam video samo onu jednu što je okačena na temu i odma izbrisana? ako ima nekih eksplicitnijih znate de mi je pvt hehehehe heh he hh hheee h
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Još će dizvali kako nije narkoman već sa jebe
Bohore nije ona kriva što si banovan, šta ćeš sada dalje njene sise slati, nisi klinac majku mu...
Ko te banovao, s njim se raspravi.
Dajte te sisurine u pvt. Neću dostanem koštunica do trajnog bana.
И ја бих да се пријавим за те сисе.
nemoj neko da bi mi slao sise u pvt!
A da napišete peticiju, sakupite potpise i onda vam ta autorka svima pošalje sise...
Znojko ne lupaj sestro slatka, nisam je ja jebo da kači slike. Čim je okačila nije više privatno, slike su svačije mogu da se lepe na čet proizvoljno.
Arkane, Koju knjigu trenutno čitaš?
Onu što je Legija pisao u zatvoru. Što?
koliko slika je bilo uopšte, ja sam video samo onu jednu što je okačena na temu i odma izbrisana? ako ima nekih eksplicitnijih znate de mi je pvt hehehehe heh he hh hheee h
Odbanujte Bohora, nemo ste SISE!!!
Odbanujte ga! Svi čekamo sise u PVT!
Ne rekoh ja ništa za kačenje na čet, sama ih je kačila, nego Bohor piše da će ići dalje, van četa...
I treba!
Takvu sisu treba podeliti sa narodom
Smanjuje stres...
Pa kad sam banovan zato što ih je sama kačila. Probudio mi se odbrambeni mehanizam kad niko nije hteo da me uzmeu zaštitu.
ček, jel zajebavate da je onu treću sliku sa golim sisama okačila sama na sajt?
Pucanstvo trazi da se Bohor odbanuje!
Brate okačila je 5 slika ja mislim u čekaonici. i tu da.
ODBANUJTE ARKANA!