Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Луди Чаче - добар зајеб, заиста. Достојан тебе. Но, према теби је Степа био ометен у развоју, Путник, Штурм, 7 милиона Срба... Сви они којима је Дучић дао мотивацију и инспирацију. Јасно.
Ako im je za odbranu zemlje od imperije koja bi da ih pobije bio potreban Dučić, smatram da su ometeni u razvoju i da nemaju ni osnovne instinkte živog bića, a kamoli neke više ideale ili humanizam i moral ljudskih bića.
Truleks Krpa Само НатНат зна. Ви узајамни сисачи и увлакачи можете само да се надате да знате и сазнате ;)
Granjka je troll klasichan
Prvo, poštovani sagovorniče, ja nisam ometen u razvoju. To je tvoja uvreda. Drugo, studirao sam književnost, pa sam kompetentan za tumačenje Dučićevih stihova i izjava više nego jedna mastiljara. To je moja uvreda. Treće, ako se moraš braniti od ljudi koji napadaju tvoju glupost etiketirajući ih kao homoseksualce, to opet govori o tebi. Kakva bivša riba? Hoćeš da stvoriš famu da znaš kako je kad te bivša riba progajanja? E, prijatelju, kako pokušavaš da se digneš u tuđim očima, ali uzalud, avaj... Neću te ostaviti na miru, jer si oličenje banalnosti i latentnog zla. Pozdrav.
to bi verovatno bio najuspešniji trol sa rupicom hm, hm. GRANJKA KOTE PRATI KUĆI? DAJ DA TI NOSIM LAPTOP DO ŠALTERA (ako nije preopterećen hard diks romantičnim gifovima koje potežeš brzinom munje kad se ukaže potreba i prilika, OĆE DA OTEŽA OD TOGA KOMPJUTOR)
Blago vama dvojici. He he he he
previse zemaljski pricate o svemiru
o svemiru se ne prica zemaljski
moras se udubiti u havariju o svemiru da pricao bi
O svemiru mora da se prica svemirski.
naravno brate
preduboko zaroniti u trip
sa ljudima koji imaju religijsku pozadinu netreba pričati o prirodi i kosmosu. Obično usvoje religiju kad završe srednju školu i to im je kao neka gumica koja izbriše komplet fiziku, hemiju, biologiju i srodne nauke i svo znanje iz istih koje seže još do obdaništa. Izbegavati zajista, prijateljska preporuka.
Простаку, остави се лицемрја. Какав сам ти ја поштовани саговорник ако ме у следећој реченици вређаш? Лепо рече Бора - остани ђубре до краја. Остани.
Надам се да си студирао бесплатно, јер си џабе студирао. Нисам увређен, од тебе је све урнебесно. Нисам рекао да си хомосексуалац, већ да си педер. Хомосексуалност је сексуална оријентација, педер је карактера особина. То говори о мени да не волим педере. Бавећи се мојим глупостима пропушташ сјајну прилику да се бавиш својим глупостима. Каква бивша риба? За неког ко је студирао књижевност пренесено значење и поређења ти баш не иду ни мало. Или се правиш глуп и невешт.
Нисам ти ја пријатељ, остави се лицемерја и лажне културе. То је педерски. Видиш, то не подносим - ако ме не готивиш, немој да ми се улизујеш и увлачиш - "поштовани саговорниче", "ја сам студирао књижевност", "пријатељу" - па онда увреда, па опет увреда, па увреда на увреду. То је педерски менталитет.
Хвала на покушају дијагнозе, јер када такве речи долазе од некога ко је оличење менталне аналности и отвореног зла, све је као похвала. До виђења!
ПС. Дајем пуну подршку хомосексуалцима и њиховој борби за легализацију брака, али не подржавам параду поноса. Да се не нађу увређени, опет напомињем да је педер једно, хомосексуалац сасвим друго.
Olaniče, Granjka te garant druka muriji. Ako mu veruješ, ajd diskusija, svako donese svoju spravu, kupimo pivo, i diskutuj... Al bi Granjka crko od dva dima, garantovano. ko vampir od belog luka.
granjka dobio. Štrca meca na sve strane, najebaše oni sa 3D cvikerima i boljim monitorima
nema potrebe ubacivati religiju u spike o svemiru
za religiju je svemir mali prostor u kome se malo toga desava i to nije trip
svemir kakav jeste je spiritualniji od religija bilo kojih
veci majndfak da se tacnije izrazim xd
ne znam,ne deluje mi granjka ko takva drukara...
ma svario bi on mnogo i pitao za jos,veruj mi :)
Крпо, лупаш глупости. Ко брише природне науке због религије? Исак Њутн, Милутин Миланковић, Коперник, Ђорадно Бруно?
И каква црна средња школа? Религију највише прихватају деца којој су родитељи религиозни, а у средњој школи у највећем броју случајева деца одбацују религију и страсно се заљубљују у идеје Ничеа и Фројда, где затим одбацују све оне моралне и људске вредности које су важиле у оквиру породице. После родитељи падају у несвест што су им деца брутална.
Иначе, ако причаш о космосу, а не знаш светске религије, онда испаднеш глупо дупе које не зна ниједну позадинску причу о небеским телима нашег сунчевог система, не зна да објасни зашто имају имена која имају, нема појма зашто се Алдебаран зове тако, по чему је сазвежђе Ориона добило име (заправо по коме)... Наука је дивна ствар, али без добре приче обична досадна гомила података.
daj matori,dal realno da ovo pises...
random čovek koji je jednom otišao u neku opservtoriju će mi ispričati preciznije i više o kosmosu nego sve religije zajedno za hiljade godina postojanja.
Nepoštovani sagovorniče Granjka, nadam se da ste dobro, toliko verbalne dijareje hoće da digne pritisak. Ironično, sve najbolje... Popijte enalapril, ne pomaže psihi, ali spušta tenziju krvotoka i inflaciju moždanih krvnih sudova, od koje, avaj, očigledno bolujete.