Ja ne znam ništa.
:Skriva se od pogleda Lullabinog:
Neko od modova je rekao da neće, nisam siguran ko.
Шта би сад па са њом?
Uči žena.
Па неће да учи цео живот! Мада стари кажу...
Значи имамо још мода мање, само је безвезе на листи? Штефи ево прилике.
Slušaj starije, ali samo pametnije starije. Inače ćeš da završiš u staračkom domu.
Ма фора је што смо изгубили постер модератора... То је још већи проблем. А и она је мени скроз кул лик, мада је не познајем.
Čekiraj onu "moju" defku za njene sise lolo Svima je kul, al jebeš postere.
Нико нече сиротом Пеђи да одговори стоке неваспитане:
Улази плавуша у бус и пандур јој устаје како би исп'о фаца и она му каже - Јао, па баш сте менаџер! - Па госпођице, 'фала на континенту...
nešto nije u redu sa računanjem vremena na Vukajliji, evo ja se diga da vrnem sve satove po kući a vidim da i ođe treba neka intervencija. zna li ko o čemu se radi?
http://2.bp.blogspot.com/-LeGAD4tR97I/Tqh0JLf8ISI/AAAAAAAAAWg/PVP-jlZ-kNM/s640/262009_118966994861962_100002459852921_164943_8148009_n.jpg
Đe stoji kurac bilderima, ja gledam sliku al ne mogu da dokučim.
gde se nalazi tema u vezi pc-igara :) ?
U IT Kutku.
У шупак
како се брише браузинг хистори на јутјубу?
Ideš na profil, otvoriš onom strelicom na dole, pa uđeš na History i redom brišeš.
ау како нисам извалио то... :Д хвала!
da pitam nešto. kako se računa korijen iz osmocifrenog broja, ako ko zna nek odg.
Откуцаш на дигитрон тај број и стиснеш оно што личи на В латинице само што је на десну страну продужено
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ja ne znam ništa.
:Skriva se od pogleda Lullabinog:
Neko od modova je rekao da neće, nisam siguran ko.
Шта би сад па са њом?
Uči žena.
Па неће да учи цео живот! Мада стари кажу...
Значи имамо још мода мање, само је безвезе на листи? Штефи ево прилике.
Slušaj starije, ali samo pametnije starije. Inače ćeš da završiš u staračkom domu.
Ма фора је што смо изгубили постер модератора... То је још већи проблем. А и она је мени скроз кул лик, мада је не познајем.
Čekiraj onu "moju" defku za njene sise lolo
Svima je kul, al jebeš postere.
Нико нече сиротом Пеђи да одговори стоке неваспитане:
:)
Улази плавуша у бус и пандур јој устаје како би исп'о фаца и она му каже
- Јао, па баш сте менаџер!
- Па госпођице, 'фала на континенту...
nešto nije u redu sa računanjem vremena na Vukajliji, evo ja se diga da vrnem sve satove po kući a vidim da i ođe treba neka intervencija. zna li ko o čemu se radi?
http://2.bp.blogspot.com/-LeGAD4tR97I/Tqh0JLf8ISI/AAAAAAAAAWg/PVP-jlZ-kNM/s640/262009_118966994861962_100002459852921_164943_8148009_n.jpg
Đe stoji kurac bilderima, ja gledam sliku al ne mogu da dokučim.
gde se nalazi tema u vezi pc-igara :) ?
U IT Kutku.
У шупак
како се брише браузинг хистори на јутјубу?
Ideš na profil, otvoriš onom strelicom na dole, pa uđeš na History i redom brišeš.
ау како нисам извалио то... :Д хвала!
da pitam nešto.
kako se računa korijen iz osmocifrenog broja, ako ko zna nek odg.
Откуцаш на дигитрон тај број и стиснеш оно што личи на В латинице само што је на десну страну продужено