Разноразно питање

1. ako već ne znaš šta ćeš sa životom onda ga bolje ugasi na brz i bezbolan način.

ti me i ne poznaješ uživo, kako možeš da mi sudiš na osnovu toga što hoću da upišem bogosloviju...ali, opraštam ti, jer sam hrišćanin.

2. Dobiješ ovako nešto, logično.
    http://www.bfspc.bg.ac.rs/sites/default/files/pdf/Pitanja2010jun.pdf
    Ali najbolji je ovaj biser:)

20. Нађите уљеза:

а) WORD
    б) EXCELL
    в) ADOBE READER
    г) NERO EXPRESS
    д) FLOPPY DISC

3. Којим се речима открио Господ Мојсеју на гори Хориву?
    - It is I, the Lord

Наведите историјске књиге из Старог Завета?
    - Pulp Fiction

Za ostala resenja pvt. Gej stop, cim stop, hotline moze.

4. 20. Нађите уљеза:

а) WORD
    б) EXCELL
    в) ADOBE READER
    г) NERO EXPRESS
    д) FLOPPY DISC

Znam da je Word povezan uz svevišnjeg, jer znači Riječ, pa kao Božija Riječ. Excell je takodje povezana sa Svevišnjih, because he excells all things.
    Abode Reader tu ne pripada, jer je povezano sa adventistima.

5. Наведите историјске књиге из Старог Завета?
    - Pulp Fiction

Kakvo nepoštovanje, zaboga.

6. Otišao bih samo da bih negde napisao

And spotteth twice they the camels before the third hour. And so the Midianites went forth to Ram Gilead in Kadesh Bilgemath by Shor Ethra Regalion, to the house of Gash-Bil-Betheul-Bazda, he who brought the butter dish to Balshazar and the tent peg to the house of Rashomon, and there slew they the goats, yea, and placed they the bits in little pots. Here endeth the lesson.

Znam da je Word povezan uz svevišnjeg, jer znači Riječ, pa kao Božija Riječ. Excell je takodje povezana sa Svevišnjih, because he excells all things.
    Abode Reader tu ne pripada, jer je povezano sa adventistima.

Grešiš, uljez je Nero Ekspres, jer je Neron progonio hrišćane, a ni Adobi ni Flopi disk nisu.

7. Slazem se da je uljez Neron, vidi se da jos nisi ni upis'o, katehizis ti je slaba strana.

8. Zamolio bih vas da ne blafemišete sa takvim referencama, nije etički. Nažalost, imao sam priliku da pogledam taj film o kome pričate, pa vas volim da se uzdržite od toga. Čak i sama pomisao na takvo nešto je grijeh, i smatra se kao učinjen čin. Pozdrav

9. katehizis

Lapsus Calami, uvaženi, piše se "katihizis".

10. Idi, idi, moli se za nas, nek su anđeli s tobom. Čuo sam da je jedan od uslova za upis poznavanje plemenite veštine poznate kao "holandsko veslo". Da ne znaš nešto o tome?

11. Dobiješ ovako nešto, logično.
    http://www.bfspc.bg.ac.rs/sites/default/files/pdf/Pitanja2010jun.pdf
    Ali najbolji je ovaj biser:)

Mene bi posle ovog testa anatemisali, nema šanse da bi znao više od 2 odgovora.

12. Ali, Neron nije uljez, jer mu je oprošteno, više je ljudi poslao u Raj, nego u Pakao. U pakao je poslao najviše djece koja nisu bila krštena, koja su završila u Limbu. Adventistička crvka je i dalje aktivna, kojoj se mi protivimo.

13. Holandsko veslo sam upražnjavao, prije odluke da upišem Bogosloviju.

14. Ali, Neron nije uljez, jer mu je oprošteno, više je ljudi poslao u Raj, nego u Pakao.

Po toj logici, gledano iz ugla hrišćanstva, ko uništi hrišćanstvo, sedeće odmah do Boga.

15. Prijateljski savet, nemoj ovde više pisati o tome ako hoćeš da upišeš, možda imaju svoje botove, pa se diskvalifikuješ pre ispita. Noubodi ekspekts...
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/284488_10200217871791267_1565033522_n.jpg

16. ovaj majndset je užasan bokte, ne bih znao da branim hrišćanstvo, mislim da sam pao u očima svevišnjeg sada. poljubio sam lucifera u čelo i njegovu ljepšu četvrtinu beatriče u obraz.

17. mrzi me da čitam sve što ste izasrali, ali meni je ćale ceo život savetovao da upišem bogosloviju i živim kao car a ja se kao otimao

sad kad sam malo stariji shvatam koliko je matori bio u pravu, ako imate ikakve šanse idite u popove i uživajte

pozz

18. ovaj majndset je užasan bokte, ne bih znao da branim hrišćanstvo, mislim da sam pao u očima svevišnjeg sada. poljubio sam lucifera u čelo i njegovu ljepšu četvrtinu beatriče u obraz.

Ne brini, s takvim kvalifikacijama možeš postati i vladika.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.