Разноразно питање

1. gledo sam jednom prilikom na tv-u debatu ovog gligorija s onim muftijom zukorlićem što oće da postane sultan umesto sultana, onaj katolički poglavar kako se već zove jebemliga i onaj židov, najveći smor od židova jbt, sva četvorica u istom studiju. malo falilo da gligorije i muftija isipaju džak s pesnice jedan na drugog lol, al verujem da bi ga vladika samleo kolka je ljudina.

2. Nije, njemu su skroz bele noge.

3. znaš koja je facetina gligorije, veća facetina od belmonda, jači od srbina što ciješa dese metara dnevno. Übermensch
    niče je pisao neko sranje, jer tada nije živjeto gligorije, niče bi se oduševio ne bi hrišćane nazivao izopačenim jadnicima

4. to si u pravu. ja bih volio da budem vladika umjesto vladike grigorija zahumsko-hercegovačkog.

I ja bih, pa da ispljujem Nikolića onako i da mi niko ništa ne može.

5. sta je gradjansko hapsenje, kad i kako i ko moze da ga izvrsi?

nerealno mi zvuci da ja uhvatim nekog dzeparosa u busu i proderem se ''stoj gradjanska policija, ovo je gradjansko hapsenje imas pravo na cutanje, ako nemas para za advokata mi cemo ti ga dodeliti''

6. Kako se zove najnoviji model Harlija? Tj. jedan od najnovijih? Nizak je, mnogo sirok, bas besno izgleda, msm da se pravi samo u crnoj boji, izgleda kao da je pravljen za Betmena. Vec dva puta sam video taj motor, nigde nema oznaku, samo Harley Davidson pise,a jebo te kako izgleda, muda mi se najeze kad prodje, mnogo luda zverka...

7. Синђелићу, погледај на њиховом сајту бтр.

Пезосе, нисам чуо да је код нас то регулисано. Мсм да би тебе ухапсили што си ти тако неког "ухапсио". лоло

8. ma ja bas mislim da sam cuo da je i ovde bilo neko gradjansko hapsenje....al to mi ima previse 'rupa'' tako da mi nije jasno kako to moze uopste biti regulisano

9. V-rod night-rod

koje sranje od motora jebotebog... ko karikatura. ko lambordzini, kad se dizajner zanese.

10. E aj leba vam, neko od jačih mozgova ovde, ko je haker i ta sranja, ja ga molim da ugasi profil od ove debilke

https://www.facebook.com/nevena.nenajebote?fref=pb&hc_location=profile_browser

možete i od one andjelice i tee, cela mi početna oko njihove bulje

11. Alo jamajka de ces bolje od dobre zenske guze

12. dragoslav kosmajac zivi na zvezdari

13. Ma reci ti meni jel seka porasla sad malo? :-)

14. Синђелићу, погледај на њиховом сајту бтр.

Gled'o,ali mi izbacuje samo Iron 883 i jos neki low nesto. Ovaj Night Rod je taj, stalno ga vidjam.

koje sranje od motora jebotebog... ko karikatura. ko lambordzini, kad se dizajner zanese.

Meni je bas gotiva, skroz je krimi i besan! :-)

15. Zuji mi komp. Negde u kućištu, ne mogu lociram. Očistio sam i opet. Fazon kao kad otvaraš vrata od zgrade ako poseduješ interfon. Taj neki zvuk. Periodičan je. Zna li neko šta može biti?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.