Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Aj na pvt ako je ko doktor ili je koristio antidepresive.
Ma imam sa raznih sajtova te pdf-ove pa i sa etf-a,imam dosta materijala,ali dzabana dok se prakticno ne pokaze,a ja iz srednje zaboravio,a na predavanja bas nesto i nisam isao. Elem,bio sam danas kod kolege,covek mi objasni gradivo celog semestra u sat i po vremena ko iz picke.
На ком си факсу?
Visoka tehnicka Pozarevac. Elektrotehnika-rac. i informatika. Znam...trebalo bi da polazem sve ko od sale,ali jebi ga kad sam lenjo govno...
Иста ситуација..
Veruj mi da nije. :D Moja je gora. Znaci pazi,ovo radim iz osnova arhitekture racunara iliti ORT-osnovi racunarske tehnike (na etf i ostalim faksovima-isti predmet maltene). Sutra,na ispitu ja,klosar,radim drugi kolokvijum jer me mrzelo do sad da ga dajem. Profa dobar lik,covek mi vec treci put daje sansu vanredno da radim taj kolokvijum da bih mogaod a izadjem i da uradim ispit,a ja vec dva puta izasao i naravno nisam nista uradio i ispao govno. :D Sutra cu,nadam se da polozim,vise me sramota. :D
Inace ostaje mi 5 komada za sept. 4 iz ove i jedan koji vucem iz prve. Koje sam ja govno.
jbg
Ali batica je resio da ga boli kurcina za skolu i da se ne opterecuje previse. Tako sam prosle godine ostavio 4 za septembar,proziveo jedno 5 nervnih slomova jer sam mislio da necu da postignem i da cu da sjebem budzet i na kraju samo 1 preneo i ostao na budzetu,a da stvar bude gora,na budzet su prelazili neki toliki debili da je to cudo i onda sam popizdeo.
Kod nas jako malo ostane da studira moj smer jer je najtezi,a onda ovi koji kao ostanu da se cimaju,skola gleda da popusta jer njima vise odg. da sto vise nas bude na budzetu zbog kinte koju dobijaju od Vlade. Tako da ono, sve ce to narod pozlatiti.
koji je to smer
Racunarstvo i informatika.
EDIT: Doduse,na elektro odseku imaju energetika i elektronika(ovo moje govno tj.) i sad se tu ta dva smera uvek prepucavaju sta je teze. Ovi energeticari vicu mi baratmo visokim strujama i ti kurci,ovi elektronicari nesto drugo i tako u krug.
gde to
to mene zanima
Je l' me trolujes? Ako ne:
VTŠSS Požarevac.
ne trolujem
to ima i kod nas
ne interesuje me viša škola više sam za faks
Pa jebi ga i tata bi sine. Ja sam bio u fazonu da idem u BG ili NS,ali finansije jbg rekle nemere.
znam znam
zbog finansija ja pauziram godinu
Sta ti studiras?
ništa kažem ti pauziram godinu pa sledeće izlazim na prijemni
tj šaljem cv-eve na pun kurac univerziteta u inostranstvu, ako neko prihvati da me stipendira idem đe god ako ne gađam FTN
Ahaaaa, ja skonto izmedju si pa udario nemac i cekas malo da pristekas za sledecu godinu,stan i to...
E,pa i ja razmisljao o FTN. Skroz je dobar faks. Imam dva druga tamo,bio par puta kod njih. Do jaja grad,do jaja ribe,ok ljudi,faks zahteva dosta ucenja,ali nista nemoguce...Kazu da je tamo najzajebaniji predmet matematicka analiza,a to je u prvoj...Dosta ljudi mi reklo da jebe mame.
nem pojma stvarno
voleo bih da me prihvate u neku švedsku norvešku ili italiju
u italiji dobre pičke lololo
Ako te vec tehnika zanima i ako mislis da bi mogao da prodjes preko grane onda ciljaj Nemacku. Picke su sranje, ali obrazovanje full.