Разноразно питање

1. ja mislim da je makaronac u pravu
    oni rimovani posteri u nizu su bili simpatičan performans (il instalacija, ispraviće me već brus)

čovek ima pravo dobjavi te postere
    sam ga steko
    nema ograničenja za vreme kačenja postera
    tako da ne vidim šta je tu spem

imakući gorenavedeno u vidu molim administraciju da ove argumente uzme u obzir pri, sa moje strane priželjkivanoj, promeni odluke o sedmodnevnom banu

edit: ima nade za narod napaćene keve srbije! hvala na mudroj odluci

2. Kasniš, Direktore, jbg, naviko si da pišeš u dva reda, pa je ovo potrajalo LOLOLO

3. sjebalo me ovo sinstalacijom :D

4. hahaha, uvijek dobro dođe podrška kolege posterdžije :D

5. tu smo da budemo solidarni
    i da horski uzvikujemo

SVINJOBADI SU GOVNURDE

do duboko u noć
    dok nas grlo nosi...

6. Ima li neko cijelu pjesmu Oblak u pantalonama u dvije kolone, na ruskom i srpskom paralelno?
    EDIT: x2

7. Hahahahahahaha dajte i meni ovo sa oblakom ako iko ima!

8. Zna li neko kako se zove crnogorac iz ulcinja?

9. Trebalo bi da je Ulcinjanin.

10. Zove se Tomo, to mi je teca jbt odakle ga znas?

edit: smara ovaj oblak, mislio sam da je nesto do jaja

11. Fala, ali imam i ja to. Moze da se napravi u wordu, ali mrzi me da to radim.

12. Zapravoe marko al može i tomo. Dobare to čoek čim tie uzeo tetku za zakonitu mu suprugu

13. Dobar i budala su braca, tetka je antihrist obicni

14. Izdjestvuj mi odabranu. Hoću u kafanu kaj ne

15. Pa dodji sa originala

16. vesnam, jel ti stvarno treba il se zajebavas, da ne slikam bezze.

17. Troluju me kacam na orginalu. Naš kakaoe kaci najjači, svaka jajra i moderatorska fuksa oće da ti izađe na crtu.

18. aj okacim u toku veceri, moram izbunarim knjigu, al prilicno sam siguran dimam

19. Ok, ali sam mislila na dokument u wordu na primer ali moze i tako.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.