Разноразно питање

1. e to je brate hvala ti

2. ош ти деки да идеш овамо код ових вечерас?

3. deky_aod
    brate strani izvođač

Koliko reči?

4. da li mi je neko promenio post? hahahahahah
    neću davide ne mogu jako sam zauzet :3

5. иди у курац радјарде, опет си ме преварио
    далидалидададалдидадали
    као оно делча само модерно и боља пичка у споту, екстра! туц туц туц

6. Zna li neko šta imaju završeno one bičarke što rade po apotekama, tipa na šalteru prodaju lekove. Jel moraš tu faks da imaš, ili može i srednja farmaceutska?

7. Може средња, ал ако ћеш да мућкаш лекове онда немаже. А и мора дима ту неко с факултетом колико сам ја сконтао. Питај Сморку, она зна.

8. Може само средња.
    шта ће ти факс за то, треба само да научиш напамет за шта је који лек, дејства, мг, и то.

9. Do jaja ljudi. Hvala vam, pitaću smorku. pozz

10. Evo ti Pakle odgovor:

Dovoljna je srednja škola, farmaceutski tehničar. Posle toga 3 mjeseca prakse/volontiranja u gradskoj apoteci i 3 mjeseca u bolničkoj apoteci. Zatim ide polaganje državnog ispita u cilju dobijanja diplome(potrebna uplata oko 100 eura da bi se mogli izaći na državni), i to je to.

Taj "sa fakultetom što radi u apoteci" se zove MAGISTAR :)

11. Makaronac, a taj što u pozadini mućka lekove, šta on mora da ima završeno?

12. On je mašinbravar.
    Strashno, strashno

13. U pozadini naših apoteka se "mućkaju" raznorazne vrste krema, labela, vaginaleta i tako te stvarčice. Nema sad tu da se prave kojekakvi ekstremni lijekovi :) Klasičan posao koji se uči tokom srednje škole na praksi. Za to je dovoljna osoba sa srednjom školom, uz stručni nadzor magistra.

http://apiban.com/work/vv/vv/images/Item09.jpg

14. Dajte mi neki dobar sajt sa pdf knjigama, moze na engleskom.

15. Kojom magijom ova reakcija ispod ima -22komentara?
    http://vukajlija.com/reakcije/7343

16. Kakve pdf knjige? Beletristika, udžbenici ili...?

17. Ma neke ozbiljnije stvari. :) Ne znam, daj mi bilo koji sajt da pogledam.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.