Разноразно питање

1. Pruži nam shansu mache moje blesawo chupawó

2. HITNO HITNO HITNO mi je potreban link na onu čuvenu prepisku između Javia i onog momka iz Niša - dogovor za ferku na Trošarini (ne mogu da se setim da li su u pitanju komentari na defku ili forum).
    EDIT: Unapred hvala.

3. Jeste nebojša89, našao sam, u pitanju je poster koji je u međuvremenu obrisan. Šteta. Možda neko ima printskrin, to je suvo zlato.

4. Јел има неко онај принт са ФБ кад Петар Панић Пана пријети оној шта ће да јој раде у затвору? Оно кад су биле поплаве, сјећа се ико?

5. Pitaj na četu. Ali četu, ne čekaonici. To je onaj što mu jedno oko gleda pečenje drugo salatu ako se ne varam. Kad je između ostalog spominjao i kašiku i svašta nešto. Ako se dobro sećam.

6. Јебига ја сам сиротиња немам 500 поена за чет...

Тај тај, бивши Шешељев тјелохранитеља и Вучков гранде пријатељ, пребили га у затвору прије пар година па осто без ока.

7. То Каунте царино!

8. petar panic pana je petar pan pezos? mislim suvishe podudarnosti u imenima i uopshte u toj nekoj prichi lool

9. Ahhahahahhahahah, koja nadrealna slika, sunce ti jebem. Treba mim od nje da napravite.

10. lik ima više slika sa vučićem nego sa svojom ženom

11. Што сам морала ово да видим? Прилично сам упућена у лик и дело дотичног и ово ми баш није требало пре доручка :(

12. Koji je izrod ovaj Vučić

13. Како да вратимо популарност Вуки?

14. Сад сам баш предложио Кајзену да размисли о увођењу вајнова кад већ пребацује сајт на јаче сервере. Не знам шта друго може да извуче сајт, можда мимови неки ал то је исти курац ко постер малтене.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.